Interviu EXCLUSIV | Irina Rimes este indragostita? “Sa n-ai niciun dubiu ca te plac...”
2016-06-23 15:36:13

Radio Crazy: Buna, Irina! Printre ascultatorii si cititorii Radio Crazy se afla multi fani de-ai tai, asa ca ne-am gandit sa stam putin de vorba si sa aflam cat mai multe despre tine. Ce mai faci?

Irina Rimes: Multumesc, fac bine! Lucrez si ma bucur de munca mea.

Radio Crazy: Dupa ce ai cucerit Republica Moldova cu hitul anului 2011, “Iluzii desarte”, in 2012 ai ajuns pana in finala talent show-ului “Fabrica de staruri”, difuzat si in Romania pe TVR1. Ce poti spune despre aceasta experienta? Cum ti s-a schimbat viata de atunci?

Irina Rimes: Radical. Am venit in Romania, m-am casatorit, m-am mutat in Bucuresti. Am semnat cu o casa de discuri dupa care lucrurile au evoluat si am continuat activitatea, dar deja intr-o formula noua care acum poarta numele “familia Quantum”.

Radio Crazy: Anul trecut ai fost cooptata de Quantum Music, casa de productie careia i-a pus bazele cantareata Raluka. Cum decurge aceasta colaborare?

Irina Rimes: N-am fost cooptata. Eu am venit la “pachet” 😀 De fapt stau la baza crearii impreuna cu toata familia care a muncit la acest proiect in frunte cu Raluka. Quantum este o familie care s-a creat in timp, iar eu sunt fericita sa fac parte din ea.

Radio Crazy: In urma cu o luna ai lansat cel mai recent single al tau, “Visele”, piesa ce beneficiaza de un clip pe masura. Ce mesaj vrei sa transmiti publicului prin acest material?

Irina Rimes: “Visele” este de fapt un vis. Nu exista un mesaj anume, exista in schimb o stare pe care vreau s-o transmit. Starea de cosmos. Putini vor intelege, dar multi vor simti!

Radio Crazy: Care este cel mai mare vis al tau? Ce compromisuri ai fi dispusa sa faci pentru a-l implini?

Irina Rimes: Visul meu este sa ajung acolo sus. Compromisuri? Nu! Munca!

Radio Crazy: Crezi ca uneori visele sunt prevestitoare?

Irina Rimes: Nu stiu. Nu stiu sigur daca cred in asta. Probabil voi afla mai tarziu in ce cred, odata cu anii si experienta.

Radio Crazy: Care este cel mai urat vis pe care l-ai avut vreodata? Dar cel mai frumos?

Irina Rimes: Cel mai urat vis al meu e unul foarte lung in care fratele meu mai mic moare la sfarsit. E un cosmar pe care uneori il “revisez”.
Cel mai frumos vis? Nu mai tin minte, dar probabil e un vis in care m-am urcat pe curcubeu.

Radio Crazy: Cum arata o zi din viata ta?

Irina Rimes: Trezit, sala, studio, masa, studio, casa. Si totul se repeta 🙂 In weekend tot la studio sunt, acolo ma simt cel mai bine. Uneori mai iesim la film, la munte, la mare sau pur si simplu in oras. Gratarele tot la studio se fac 🙂

Radio Crazy: Cand si cum ti-ai descoperit pasiunea pentru muzica?

Irina Rimes: Cant de mica. Am avut o evolutie normala, ca orice copil care a umblat pe la concursuri si festivaluri si a facut scoala de muzica. Am crescut mai mare si am facut Conservatorul, asa, ca sa confirm definitiv!

Radio Crazy: Care a fost cel mai important sfat pe care l-ai primit vreodata si pe care l-ai pus sau urmeaza sa-l pui in practica?

Irina Rimes: Sa fiu eu, sa fiu autentica. E sfatul pe care l-am primit si pe care il dau eu la randul meu celor care il cer.

Radio Crazy: Cum ai vrea sa te perceapa publicul? Cum te-ai descrie?

Irina Rimes: Simpla. Artist. Femeie.

Radio Crazy: Cum trebuie sa fie, dupa parerea ta, un artist complet?

Irina Rimes: Un artist complet este un artist talentat, dar si muncit. Un artist care munceste va fi mereu peste cei care asteapta sa le vina de undeva. Un artist ar trebui sa fie autentic, sa cante ceva ce il reprezinta si sa-si formeze o personalitate artistica. un artist trebuie sa fie individual, diferit, inovator, nu de umplutura.

Radio Crazy: Cu cine ti-ai dori sa faci un featuring din Romania? Dar din afara?

Irina Rimes: Vunk, Holograf, Gues Who, Carla’s Dreams.
Selah Sue, George Ezra, Elliphant, Kadebostany, Okean Elizy.

Radio Crazy: Care este cea mai frumoasa intamplare din viata ta?

Irina Rimes: Cea mai frumoasa intamplare a fost sa cunosc pe rand oamenii cu care lucrez acum in Quantum si care fac parte nemijlocit din rutina mea de zi cu zi. Ei sunt cele mai frumoase intamplari ale mele.

Radio Crazy: Dar cea mai penibila?

Irina Rimes: Odata am zis unui baiat din greseala ca imi place de el. Vroiam sa-i zic “sa nu crezi cumva ca te plac” si pe gura a iesit de fapt “sa n-ai niciun dubiu ca te plac”… Adevarul este ca eu chiar il placeam si asa m-am dat de gol.

Radio Crazy: Ce intrebare ai vrea sa primesti din partea jurnalistilor si inca nu ai primit-o? Eu iti dau sansa sa raspunzi la ea!

Irina Rimes: -“Ce iti place cel mai mult pe lumea asta?”
-“Mancarea!”
😀

Radio Crazy: Daca ai putea schimba ceva in lumea asta, cu ce ai incepe? De ce?

Irina Rimes: As pune capat razboaielor. Armate, politice, biologice si economice. As face pace in toata lumea, sa nu sufere nici un copil de pe urma intereselor celor de sus.

Radio Crazy: Vara sau iarna?

Irina Rimes: Amandoua!

Radio Crazy: Mare sau munte?

Irina Rimes: Amandoua!

Radio Crazy: Cum ai descrie vacanta perfecta?

Irina Rimes: Nu stiu, inca nu am avut una ca sa o pot defini.

Radio Crazy: Unde te pot gasi fanii in urmatoarea perioada?

Irina Rimes: Pe facebook, pe pagina mea de artist Irina Rimes, acolo veti gasi si o lista de locuri unde ma puteti vedea offline.

Radio Crazy: Ce alte surprize pregatesti celor care iti urmaresc activitatea?

Irina Rimes: Surprize interesante. Am multe piese de lansat. Daca va povestesc, nu mai e surpriza, right?

Radio Crazy: Ce mesaj ai pentru cititorii si ascultatorii Radio Crazy?

Irina Rimes: Ascultati muzica buna care va educa si va transmite o stare. Muzica este hrana pentru suflet, aveti grija cu ce va hraniti.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *