Interviu exclusiv: De vorbă cu Laura Galea - „Dragostea creează, vindecă, însuflețește, dă curaj și forță.”
2021-03-01 12:59:45
  1. Bună! Cine ești și unde te-ai „ascuns” până acum?

Sunt Laura, am 24 de ani și iubesc muzica de când mă știu. Mă pregătesc de ani buni pentru aceste momente minunate pe care le trăiesc acum, de când am debutat în muzică. Fac canto de la 13 ani cu Crina Mardare, am studiat în Londra la University of Westminster – Commercial Music Performance, iar anul trecut am muncit pentru compunerea primului meu album. Într-un an al provocărilor provocate de pandemie, eu am reușit să debutez în muzică, primul meu clip, „Nu e”, fiind foarte bine primit. De curând l-am lansat și pe al doilea, „Eoni” și nu mă opresc aici. Visul meu se conturează tot mai mult de la o zi la alta.

  1. Spune-mi 5 calități și 5 defecte ale tale, te rog!

Sunt de părere că o calitate poate fi un defect și invers, depinde cum privești și la ce te raportezi. Eu mă consider o persoană foarte sufletistă și extrem de empatică, ceea ce observ că se poate transforma ușor în defect dacă nu păstrezi un echilibru. Sunt un om pe care te poți baza, sunt intuitivă și îmi place să fiu lider (acum, și asta cred că se poate transforma în defect dacă o transformi într-un un scop în sine). Am încredere în mine, dar am lucrat mult până să înțeleg că dacă nu ai încredere în tine și în ceea ce faci, nu ai șanse foarte mari de reușită. E nevoie de timp să ajungi la asta.

Ca defecte… aș spune că dau prea multe indicații, știu ce rezultat doresc și uneori am impresia că pentru a-l obține trebuie făcut exact cum cred eu, ceea ce e grești pentru că experiența mi-a arătat că sunt diverse căi prin a ajunge la același rezultat. Sunt și destul de încăpățânată, dar am învățat că în special în industria în care activez, este mereu loc pentru alte viziuni și reușesc să ascult sfaturile pe care le primesc, indiferent dacă sunt de acord cu ele sau nu. Dacă sunt argumentate bine, încerc să mă adaptez. Sunt perfecționistă și asta reușește să îmi adauge stres inutil în viață. Nu prea știu să spun „nu” și atunci ajung să mă complic singură. Sunt sigură că mai trebuie să lucrez la delagarea anumitor lucruri către persoane care vor să mă ajute, oricât de mult îmi place să fiu stăpână pe muncă.

Cum spunea, orice atuu poate fi un pericol și orice defect poate fi transformat într-o calitate.

  1. Ce-ți dorești de la viață?

Îmi doresc să învăț zi de zi, să fiu tot mai bună în ceea ce fac, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului. Cred că pasiunea combinată cu perseverența și principiile solide vor da roade. Și-mi doresc ca toți cei din jurul meu să fie sănătoși, îmi doresc o familie a mea, îmi doresc ca muzica mea să emoționeze pe cât mai mulți oameni.

  1. Îmi povestești, te rog, o întâmplare cu care te mândrești cel mai mult?

Sunt foarte mulțumită de petrecerile surpriză pe care îmi place să le organizez. Cea mai reușită a fost clar a mamei mele, când a împlinit 50 de ani. Toată ziua am plimbat-o prin oraș, am fost la cosmetică, la coafor, numai ca să o țin departe de casă, unde se punea la cale petrecerea. Până și familia a păcălit-o că nu vor veni la București de ziua ei, dar de fapt au venit și i-am ascuns pe toți în bucătărie. A fost ceva senzațional. Mama s-a emoționat foarte tare, iar eu și mai și. Îmi place mult să fac petreceri surpiză pentru cei dragi.

  1. Tocmai a trecut luna iubirii, așa că aș vrea să știu cum percepi tu dragostea!

Dragostea este liantul cel mai important dintre oameni. Este elementul care stă la baza tuturor lucrurilor. Dragostea creează, vindecă, însuflețește, dă curaj și forță. Fără dragoste nu am fi nimic.

  1. Londra sau București? De ce?

Londra a fost o experiență minunată, pe care mi-am dorit enorm. Pentru cultura sa, pentru vibe-ul oamenilor, pentru posibilitățile pe care le oferă. Să știi însă că nu am plecat niciodată la studii la Londra cu gândul de a rămâne acolo. Am știut că acolo voi studia, voi acumula multe informații utile, dar mă voi întoarce acasă. Aici este familia mea, aici am prieteni, aici mi-am dorit să construiesc o carieră.

  1. Ce putere supranaturală ți-ar plăcea să ai și cum ai folosi-o?

Mi-ar placea să mă pot teleporta și să călătoresc în timp. Cu puterea asta aș înțelege mai bine lumea în care trăim și aș afla ce urmează pentru civilizație. Să poti vizita trecutul sau viitorul sau să ajungi pe o plajă în câteva secunde? Yes, please!

  1. Având în vedere Coronavirusul, cum vezi totul peste doi ani?

Gândește-te că eu sunt un artist care s-a lansat în plină pandemie și căruia automat îi este refuzată bucuria de a cânta pe o scenă în fața publicului. Este un moment pe care îl aștept, la care visez și care sper să vină cât mai curând. Scena este pentru artist un element vital, iar ân perioada asta știu că toți artiștii, din întreaga lume, suferă. Sigur, eu am fost foarte atentă în toată această perioadă, ne-am protejat unii pe ceilalți și ne-am adaptat la acest context. Sper ca lucrurile să evolueze în bine, să nu mai sufere atâția oameni, să fim sănătoși și liberi și să ne putem vedea la concerte și festivaluri cât mai repede.

  1. Tocmai ai lansat cel de-al doilea single al tău, „Eoni”, după debutul cu „Nu E”. Vorbește-mi despre cele două piese și spune-mi ce planuri ai pentru viitorul carierei tale!

O să încep prin a-ți spune unul dintre cele mai importante sfaturi pe care le-am primit: acela de a fi eu însămi, indiferent de ce se cere pe piață. Așa sunt și piesele mele, nu sunt mainstream, dar reflectă o emoție, o sensibilitate, o stare în care se pot regăsi mulți. Cred că ambele piese au un vibe mai misterios, dar în ultimă insanță vorbesc despre stări cu care ne-am confruntat toți la un moment dat, fie că este acel sentiment de prizonier în trecut sau de așteptare a dragostei. Cum spunea, eu îmi doresc ca prin muzica mea să creez ascultătorului o stare, iar mesajul cred că este trecut prin filtrul personal al fiecăruia.

  1. Cu cine ți-ai dori să colaborezi?

Cu Adele! E artista mea preferată. Iar de la noi cu Nane și Liviu Teodorescu.

  1. Ce nu ai face niciodată?

Nu aș renunța la mine, la valorile în care cred, nu aș face ceva ce nu mă reprezintă doar pentru a avea succes.

  1. Lasă, te rog, un mesaj pentru cititorii Radio Crazy!

Hey, lovely people! Vă trimit energie bună, să fiți inspirați și să nu renunțați niciodată la cine sunteți cu adevărat!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *