INNA și Minelli sunt cele mai ascultate artiste în Dance Shazam Rusia
2021-04-23 16:18:26

INNA și Minelli cuceresc încă o dată publicul internațional. Piesele Flashbacks și Rampampam, lansate de curând, au succes nu numai în România, unde ocupă primele locuri în topurile radio și pe platformele digitale, ci și în țări precum Rusia, Polonia, Turcia, Ucraina, Armenia și Bulgaria. În Dance Shazam Rusia, Flashbacks este #1, iar Rampampam #3, fiind pentru prima dată când două artiste din România ocupă primele două locuri pe Shazam în acest teritoriu.

Flashbacks ocupă primul loc și pe radio în Rusia, dar și în topul TV în Bulgaria. Piesele lansate de INNA și Minelli urcă în topuri și sunt fredonate de milioane de oameni din regiune.

În top Shazam Global, Flashbacks este în acest moment pe locul 60, iar Rampampam pe 116.

Piesa “Flashbacks” face parte de pe albumul “Heartbreaker” care include 10 piese obținute în urma sesiunii Dance Queen’s House. INNA a stat izolată 3 săptămâni într-o casă alături de cei mai apreciați songwriteri și producători: Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli și a compus cu ei pentru piesele pe care publicul le-a putut asculta în premieră pe YouTube-ul artistei.

Minelli a lansat Rampampam cu o lună în urmă și în foarte scurt timp piesa a ajuns în topurile muzicale. Melodia a fost compusă de Minelli și Viky Red și produsă de Viky Red.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *