INNA revine cu videoclipul oficial al single-ului "Not My Baby", imagini idilice cu artista și ținute stylish
2020-04-27 17:58:06

După ce și-a surprins fanii cu un lyric video animat în care ea însăși este personaj principal, INNA revine cu videoclipul oficial al celui mai recent single “Not My Baby”.

Videoclipul piesei a fost regizat de Bogdan Păun și filmat de Alexandru Mureșan (NGM Creative) cu care INNA a lucrat pentru toate piesele de pe albumul anterior “YO”, producție video Loops Production.

Echipa de beauty a INNEI a fost formată din Anca Buldur (make-up), Adonis Enache (hair), RDStyling pentru ținute.

“Not My Baby” a fost compusă de Junior Oliver Frid, Lara Andersson, Michelle Buzz, Alexandra Elena Apostoleanu (INNA) și Fridolin Walcher și produsă de Freedo, producător care a colaborat cu Coldplay, Zara Larsson și The Chainsmokers.

“M-am întors la iubirea mea eternă pentru EDM, “Not My Baby” este una dintre piesele mele preferate! Enjoy!”, a spus INNA.

Lyric video-ul “Not My Baby” are aproape 3.5 milioane de vizualizări.

Single-ul anterior, o colaborare cu Vinka, pentru piesa “Bebe” are peste 13 milioane de vizualizări și a fost pe locul 1 pe radio si TV în România.

Anul trecut, INNA a lansat albumul “YO”, împreună cu ROC Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, compus integral de artistă, cu piese care s-au auzit în întreaga lume precum “Iguana”, “Tu Manera”, “RA”, incluse și pe coloana sonoră a unor filme celebre precum “Grand Hotel”, “Elite” de pe Netflix, în reclama de la Apple Watch sau în jocul Need For Speed Heat.

Recent, piesa “Tu Manera” a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului TV “The Baker and The Beauty” difuzat pe ABC, alături de piese ale unor artiști precum Taylor Swift, Marshmello, Bastille, Camilla Cabello, Halsey și Zara Larsson.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *