INNA lansează videoclipul oficial al single-ului "Maza", outfit-uri sexy și personaje cool în Dubai
2021-06-11 11:16:35

INNA lansează mult-așteptatul videoclip al piesei “Maza”, una dintre piesele incluse pe albumul “Heartbreaker”.

“Maza” a fost filmat în Dubai și este unul dintre cele mai dinamice și sexy videoclipuri pe care artista le-a lansat de curând.

Outfituri cool și eclectice, oameni veseli și fericiți, mașini puternice și peisaje din deșert sunt ingredientele videoclipului “Maza”, regizat și filmat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan de la NGM Creative, producție video Loops Production, make-up Anca Buldur, păr Adonis Enache, styling RDStyling.

“Maza” este unul dintre videoclipurile care îmi plac super mult, este sexy, este fun, cu oameni cool și un vibe extraordinar. Sper să vă bucurați de ea și să o ascultați la maximum”, a spus INNA.

Piesa a fost scrisă și produsă de Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și INNA și a fost compusă în Dance Queen’s House, o sesiune de 3 săptămâni în care a stat izolată într-o casă cu producători și compozitori. Rezultatul sesiunii Dance Queen’s House este albumul “Heartbreaker” care include 10 piese, printre care super hitul “Flashbacks”, o piesă care a cucerit topurile din Rusia, Ucraina, Polonia, România, Bulgaria, Turcia și multe alte țări.

Albumul include piesele “Maza”, “Heartbreaker”, “One Reason”, “Flashbacks”, “You and I”, “Beautiful Lie”, “Gucci Balenciaga”, “Sunset Dinner” și “Thicky”.

INNA a avut un an super intens până acum cu multe lansări: o super colaborare cu Alok, DJ-ul numărul 5 în lume conform clasamentului DJMag pentru “It Don’t Matter”, “Cool Me Down” feat. Gromee, DJ de top din Polonia. INNA a filmat de curând o super sesiune live și lucrează deja la un nou album care se va lansa anul acesta. De asemenea, de curând, a lansat un nou număr al revistei sale – INNAMag, disponibilă pe site-ul ei www.innaofficial.com/INNAMAg

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *