INNA, cadou pentru instrumentiștii din trupa ei: noul iphone 12
2020-11-16 20:43:19

INNA s-a întâlnit de curând cu instrumentiștii din trupa ei care i-au făcut o vizită în casa în care ea stă deja de 2 săptămâni și face muzică împreună cu producătorii și compozitorii Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, David Ciente și Minelli – Dance Queen’s House.

Din cauza pandemiei, aceștia nu s-au mai văzut de câteva luni bune, așa că INNA i-a invitat să se vadă să vorbească, să și cânte împreună și să le facă o surpriză. Aceștia au povestit cele mai frumoase amintiri din turneu în toate țările în care au călătorit împreună. Ea le-a oferit cadou de revedere și de apreciere noul iphone 12. Apoi INNA a susținut un concert pentru toți cei aflați în casă.

Toată acțiunea apare în cel mai recent episod din vlogul zilnic postat de artistă pe YouTube pe canalul ei care are peste 6.2 milioane de abonați, dar și pe Instagram (2.9 milioane de followers) și Facebook (peste 10 milioane de fani). Vlogurile sunt traduse în engleză și spaniolă.

Aici playlistul primelor 12 episoade în care INNA vorbește despre operații estetice, cade în piscină din curtea casei, face o plimbare cu skateboard-ul in Fierbinți, răspunde unor întrebări incomode, dar și face sesiuni muzicale.

INNA este unul dintre cei mai de succes artiști români, cu o carieră internațională care include colaborări cu J Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Pitbull, Farina, cu piese care au cucerit topurile din lume precum “Ruleta”, “Sun is Up”, “Hot”, “Cola Song”, “Iguana”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *