INNA & band in concert la Hard Rock Cafe din Bucuresti
2016-01-04 16:49:53

Solista ce si-a castigat renumele de ambasador muzical al Romaniei in lumea intreaga, concerteaza pentru prima oara la Hard Rock Cafe, pe 28 ianuarie, de la ora 21.30. Pregatiti-va pentru un show unde toate hiturile ce au propulsat-o in galeria starurilor mondiale vor fi reintrepretate cu chitara, bass, tobe si clape, in cadrul unui eveniment de senzatie!

INNA este prima solista din Europa ce a depasit pragul de 1 miliard de vizualizari pe YouTube, iar portofoliul ei nu se limiteaza doar la acest record. In decursul unei cariere fulminante de doar 7 ani, INNA a primit doua distinctii MTV Europe Music Awards si peste 13 premii i-au fost acordate in cadrul ceremoniilor MTV Romania Music Awards.

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artiștii tai preferați și sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia impresionanta de suveniruri care iți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabila a sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Biletele pentru showul INNA se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro(www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

Biletele au urmatoarele preturi:
– 120 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori
– 65 de lei, fara loc in fata scenei (nu avem mese in fata scenei)

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Va invit cu mare drag la un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM, s-o ascultati pe indragita cantareata, INNA, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

00000004205-f26c-800x800-n-13f9b474

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *