Incepem anul 2016 cu un "After Party". YorGa si Brighi lanseaza un nou single in aceasta formula
2016-01-11 21:08:20

In 2015 ne-au cucerit cu primul lor single, lansat concomitent atat in limba romana, cat si engleza, “Strop de fericire/Every drop”, la inceputul anului 2016 baietii de la YorGa continua petrecerea sfarsitului de 2015 si lanseaza cel de-al doilea single – “After Party”, feat Brighi.

Ca si in cazul primului single, si cel de-al doilea, “After Party” este compus de catre Gabriel Baruta, insa de aceasta data alaturi de Florin Iordache si Alexandru Gheorghe. Videoclipul este regizat de catre Vali Barbulescu si ii surprinde pe cei 3 artisti in mijlocul unui party foarte glam, cu elemente inedite si intr-o locatie neconventionala.

“AfterParty a luat nastere la o petrecere care se apropia de sfarsit, desi starea de party nu se terminase… ca dupa orice lucru frumos, se cerea o continuare si mai frumoasa. Am hotarat, împreună, sa mutam petrecerea, la noi, la studio, unde am expus feeling-ul cum stim noi mai bine, intr-o noua piesa YorGa; ne place sa imbinam placutul cu placutul-util. 🙂 AfterParty ne-a adus realmente petrecerea de dupa petrecere, finalizandu-se tot cu un party, cel de la filmarile clipului. Muzica buna, ca doar e a noastra, fete frumoase, ca doar sunt romance, si o stare de bine. Toate in noul clip YorGa”, declara cei doi baieti.

“Au trecut sarbatorile de iarna, am incheiat anul cu un super party de revelion, dar asta nu inseamna ca petrecerea se opreste aici! Alaturi de YorGa, lansam o piesa care iti da senzatia ca petrecerea va continua si ‘After Party'”, declara Brighi.

YorGa este un proiect EDM inceput anul trecut, cu un sound fresh, un joc cu tot felul de influente muzicale: deep house, pop, electro, funk, iar ideea acestui proiect a fost, de la inceput, ca toata lumea sa se simta bine.
YorGa inseamna Gabriel Baruta si Florin Iordache, doi muzicieni experimentati. Cunoscut compozitor, Gabriel este fondatorul trupei Hotel FM, alaturi de care a participat la Eurovision 2011 cu piesa “Change”. Florin este un solist cu sute de concerte la activ. A facut parte din trupa Krypton si a avut numeroase colaborari cu diferiti artisti, printre care Directia 5, iar din 2012 este solistul trupei Avenue. In 2015, pe langa proiectul YorGa, Florin a lansat single-ul “Zambeste”.

Pentru Brighi, piesele “Strop de fericire / Every drop” inseamna a doua colaborare din 2015, dupa feat-ul cu Silviu Pasca pentru piesa “Motivul meu”. La sfarsitul anului, Brighi a lansat single-ul “Invizibila”, prima piesa compusa de catre ea insasi, insotita de un videoclip cu o poveste cinematografica cutremuratoare.

Va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single semnat YorGa feat. Brighi, “After Party”, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

Foto credit: Ali G

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *