În luna dragostei, Andra lansează single-ul "Vina mea", cu un videoclip în care apare actorul Adrian Nartea
2020-02-19 21:50:03

Într-un deux-piece alb și accesorii aurii, singură într-o casă somptuoasă, Andra cântă o piesă de dragoste care va cuceri publicul de la prima strofă. În tot acest timp, Adrian Nartea crede că este singur și se pregătește să iasă în oraș, iar artista se plimbă prin casă, derulând momentele frumoase petrecute împreună, într-un ritm de rămas bun. Este scenariul noului videoclip al Andrei, regizat de Kobzon. Piesa este o co-producție Andra Records și MediaPro Music și este compusă de Sandri Biro de la Famous Production.

„Sunt îndrăgostită de piesa «Vina mea» și nu cred că putea o fi o perioadă mai potrivită să o lansez decât în februarie, luna dragostei. Este o piesă cu multă emoție în care cred că se vor regăsi toți cei care au trăit o poveste cu final trist, deși au depus toate eforturile ca relația să meargă, însă când iubești cu adevărat, respecți alegerile persoanei de lângă tine, chiar dacă fericirea lui nu mai este în brațele tale”, a spus Andra.

Adrian Nartea, actorul principal din popularul serial „Vlad”, a acceptat propunerea artistei de a fi protagonistul acestui videoclip, imediat ce a ascultat piesa. El s-a simțit foarte bine la filmări, deși echipa a stat pe platouri timp de 24 de ore, luând doar mici pauze.

„Îmi place muzica Andrei, o ascult adesea cu toată familia mea, iar pe Andra o simpatizez și o admir, așa că m-am bucurat să primesc propunerea de a apărea în clipul piesei. Sper să îi port noroc și să ajungă un mare hit!”, a declarat Nartea.

Lansarea noului single are loc la 4 ani de la debutul “Iubirea schimbă tot”, o piesă care s-a bucurat de un succes incredibil la nivel național, dar și internațional. Andra a avut 178 de milioane de vizualizări la versiunile în limba română și în engleză, la care se mai adaugă milioane de vizionări ale versiunilor live sau cover-uri. Au urmat multe alte succese și colaborări foarte bine primite de fani, ca “Without You” feat. David Bisbal, “Camarero” feat. Descemer Bueno și versiunea în limba română a “Nos Fuimos Lejos”, cu Descemer Bueno și Enrique Iglesias, singura versiune care a depășit single-ul original în număr de vizualizări pe Youtube.

Cu o carieră de 18 ani și 13 albume lansate, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români. Toate spectacolele ei la Sala Palatului, 9 până acum, s-au ținut cu casa închisă, iar turneele ei adună zeci de mii de persoane, atât pe scenele din România, cât și la Londra, Madrid sau Bruxelles. Este unul din cei mai iubiți artiști, cu o comunitate care însumează 6,7 milioane fani pe canalele ei de social media.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *