Imanbek, Sean Paul și Sofia Reyes lansează „Dancing on Dangerous"
2021-04-15 19:59:06

Imanbek, Sean Paul și Sofia Reyes au făcut echipă pentru un super hit: „Dancing Dangerous”. Ritmurile reggae, bass-ul și vocea încântătoare a Sofiei fac din această piesă o colaborare deosebită și foarte interesantă de ascultat. Imaginați-vă că este vară, nu este pandemie și dansați pe acest single. Sună genial, nu? Exact cum sună și această piesă, încărcată de vibe-ul imaculat al celor trei artiști. 

Imanbek, producer-ul de succces al remixului „Roses” care a cucerit întreaga lume cu magia sa incredibilă, a câștigat recent premiul Grammy pentru cel mai bun remix. La doar 20 de ani, tânărul din Kazahstan a colaborat cu nume precum David Guetta, Rita Ora, Marshmello, Usher și mulți ani. După ce a ajuns într-un mod miraculos în fruntea tuturor topurile muzicale cu „Roses”, remix-ul său premiat de mai multe ori cu platină, Imanbek a reușit deja să influențeze masiv industria muzicală.

Sean Paul a cucerit mainstream-ul mondial la începutul anilor 2000, cu hituri precum „Get Busy” sau „Temperature”. Un mare susținător al mișcării pop dancehall, Paul și-a câștigat de reputația ca guest star, apărând în hitul lui Beyoncé, „Baby Boy”. A urmat un lung șir de colaborări cu artiști precum Sia, Clean Bandit și Pharrell Williams.

Sofia Reyes este o cântăreață și compozitoare mexicană care a fost nominalizată deja de două ori la Latin American Music Awards, MTV Europe Music Awards, Premios Juventud și Latin Grammy printre multe altele. Artista a adunat aproape 1 miliard de viziualizări pe YouTube, iar printre cele mai iubite hituri ale sale se numără „1, 2, 3″ (feat. Jason Derulo & De La Ghetto), „R.I.P.” (feat. Rita Ora & Anitta) și „Idiota”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *