Imagini de la noul videoclip Raluka! se lanseaza saptamana aceasta
2017-09-25 20:43:57

Raluka, artista cunoscută publicului din România pentru vocea sa specială și hit-urile lansate, se pregateste sa revina in atentia fanilor cu un nou single.

“Cine sunt eu” va fi lansat miercuri, iar videoclipul oficial o prezinta pe artista intr-o postura extrem de sexy si ii pune foarte bine in evidenta corpul lucrat in sala de fitness.

Piesa a fost scrisa, compusa si produsa la Quantum Music si urmeaza directia abordata de artista dupa schimbarea spectaculoasa de look care a aparut odata cu lansarea single-ului “Du-ma sper noi”, aceea de femeie puternica si asumata in dragoste, dar in acelasi timp, vulnerabila.

Filmarile videoclipului “Cine sunt eu” au avut loc pe plaja intr-o noapte, iar artista nu a dezvaluit nimic pana de curand cand a postat cateva poze pe contul sau de instagram. Fanii sai au devenit nerabdatori si au bombardat-o cu mesaje prin care acestia si-au exprimat curiozitatea legata de noul single.

Raluka a cucerit topurile muzicale romanesti de la prima colaborare muzicala alaturi de DJ Sava. Hit-uri precum , sau au ramas si acum in mintea publicului. Cantareata are o voce puternica si un timbru usor de recunoscut. Este partener la Quantum Music, cel mai nou label-boutique din Romania, care descopera si aduce laolalta talente de pretutindeni, carora le pune la dispozitie o echipa valoroasa, cu experienta, care ii sustine pe tot parcursul lor muzical.

V-am facut curiosi?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *