Holograf ne aduce cu multa energie single-ul "N-ai de ce sa pleci"
2020-05-04 18:57:49

Pe principiul “n-ai de ce sa pleci… din casa, formatia Holograf ne aduce din izolare un videoclip filmat acasa, in decorul personal al fiecarui membru.

Cei cinci membri ai Holograf au filmat pe parcursul a cateva zile fragmente din videoclipul piesei “N-ai de ce sa pleci”, totul fiind regizat si montat de catre George Petrosel (Jurjak). In ipostaze amuzante, folosindu-se de diverse obiecte din casa proprie, dar si acompaniati de instrumentele muzicale, membrii trupei apar in ipostaze inedite.

Melodia “N-ai de ce sa pleci” este compusa de catre Holograf, fiind masterizata de catre Simon Francis Mastering UK, si este lansata la un an de la single-ul “Pierd inaltimea din ochii tai”.

Holograf este una dintre cele mai longevive si mai valoroase trupe romanesti, care tine mereu pasul cu schimbarea, dar isi pastreaza intact ADN-ul rock. Dupa 40 de ani de succes continuu, ca intotdeauna, Holograf mizeaza pe un continut de valoare si pe surse de inspiratie autentice, care isi gasesc mereu ecou in inimile fanilor care ii iubesc si ii urmaresc de zeci de ani.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *