Heavy Rotation lanseaza `Neverending`, single-ul de debut al trupei
2018-02-13 17:54:45

“Ne traim vietile insusindu-ne ideile altora si ne propunem scopuri ce nu sunt neaparat ale noastre, fiind invatati de mici ce e < corect > si ce e < gresit >. Exista insa cei care nu se multumesc cu a merge pe cai batatorite, cei care aduc o gura de aer proaspat intr-o lume din ce in ce mai uniforma si conventionala.
Piesa < Neverending > este dedicata acelor oameni care inca au o parere si tin flacara umanitatii vie. Si dragostei fata de tot si toate, dragoste care se regaseste in fiecare dintre noi si care ne daruieste neconditionat privilegiul de a ne numi oameni!” – Heavy Rotation.

Piesa “Neverending” este munca a patru prieteni, cu o viziune comuna asupra muzicii: Andrei Neamtu, Andrei Cornea, Ioana Abramiuc si Michel Kotcha.

Heavy Rotation este in piata trupelor de cover de aproape 3 ani, ajungand intr-o perioada scurta de timp sa fie un produs premium cu un concept nou – “New Live Era”.

Fiecare concert al trupei este o calatorie muzicala, creata printr-un playlist inedit, gandit ca un DJ set, dinamic si fluid, cu infuzii de muzica electronica, lumini sincronizate pe beat-uri si un sound modern. Impreuna cu partea de muzica latino-pop abordata de trupa si cu percutiile africane (timbals, djembe, darbuka, cabasa) utilizate, Heavy Rotation ofera un show complet si o experienta de neuitat.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Neverending”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *