HARVIE ȘI MUZEUL FERMECAT - din 1 martie la cinema
2019-01-15 18:31:35

Animația 3D ce va avea premiera în cinematografe în 1 martie 2019, vă invită să vă pregătiți pentru o experiență extraordinară alături de Harvie, aflat în cea mai mare aventură din viața lui, în care va trebui să dea dovadă de istețime, dexteritate, curaj și să învețe ce înseamnă cu adevărat prietenia.

Harvie este un băiețel isteț, dar cam neastâmpărat, iar cea mai mare pasiune a sa sunt jocurile video. Ar da orice pentru a termina ultimul nivel! Într-o zi, împreună cu prietena sa, Monica și patrupedul Jerry, ajunge prin părțile neexplorate ale Muzeului de Păpuși. Cei trei descoperă că muzeul este de fapt fermecat, iar păpușile vechi de sute de ani se trezesc la viață! Dar o forță malefică amenință muzeul, iar Harvie este singurul care o poate opri. Oare va reuși Harvie să treacă peste propriile slăbiciuni și să facă față provocărilor din lumea reală?

Îi invităm așadar pe cei mici și pe cei mari să intre într-o lume plină de culoare și să descopere cele peste 1000 de trucuri de magie, de-a lungul celor 86 de minute!

Animația va rula în cinematografe în format 3D, dublat în limba română și va fi distribuită în România de ROIMAGE și FREEALIZE.

Vă invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *