Halsey a anuntat lansarea noului album - "If I Can't Have Love, I Want Power"
2021-07-11 16:39:47

“If I Can’t Have Love, I Want Power” este al patrulea album al lui Halsey si este produs de Trent Reznor si Atticus Ross. Coperta noului proiect a fost facuta publica la The Metropolitan Museum of Art din New York City.

Acest album este unul conceptual, despre bucuriile și ororile sarcinii și nașterii. Pentru mine, a fost foarte important ca imaginea de pe copertă să transmită sentimentul călătoriei mele din ultimele luni. Dicotomia Madonnei și a femeii usoare. Ideea că eu, ca ființă sexuală, și corpul meu, ca vas și dar pentru copilul meu, sunt două concepte care pot co-exista pașnic și puternic. Corpul meu a aparținut lumii în multe moduri diferite în ultimii ani, iar această imagine este modul meu de a-mi revendica autonomia și de a-mi stabili mândria și puterea ca forță de viață pentru ființa mea umană“, a declarat Halsey.

Această imagine de copertă sărbătorește corpurile însărcinate și postpartum ca fiind ceva frumos, de admirat. Avem un drum lung de parcurs cu eradicarea stigmatului social din jurul corpurilor și alăptării. Sper că acesta poate fi un pas în direcția cea bună!

Albumul va fi lansat pe 27 august, toate piesele fiind scrise de Halsey si produse de Trent Reznor si Atticus Ross, cunoscuti pentru colaborarile cu Nine Inch Nails, dar si pentru castigarea premiilor Oscar, Globul de Aur si GRAMMY.

Halsey a vandut peste 60 milioane de piese in America si peste 150 milioane la nivel global. “If I Can’t Have Love, I Want Power” este urmatorul album dupa “Manic”, care a debutat pe prima pozitie in Billboard Hot 200, fiind si primul album al anului 2020 ce a primit discul de platina in America.

In afara de muzica, artista a lansat si cartea “I Would Leave Me If I Could: A Collection of Poetry”, care a debutat in The New York Times Best Sellers in noiembrie anul trecut. Totodata, Halsey a fost inclusa in 100 Most Influential People of 2020 de catre revista Time. Ea a castigat 20 de premii la mai multe gale importante, precum American Music Awards, MTV Video Music Awards, GLAAD Award, The Songwriters Hall of Fame’s Hal David Starlight Award si CMT Music Award.

Artista si-a lansat si propiul brand de produse pentru make-up. About-face este disponibil pentru toata lumea. Halsey isi foloseste notorietatea pentru a sustine drepturile tinerilor si femeilor, constientizarea importantei sanatatii mentale, dar si comunitatea LGBTQ.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *