Gran Error x Bastien lansează Spend The Night, primul release Romanian House Mafia
2021-05-21 17:49:42

Global Records prezintă un nou proiect: Romanian House Mafia, un sublabel de muzică dance care promite lansarea unor proiecte inedite alături de cei mai buni producători și DJi. Pe lângă muzica fresh și actuală, Romanian House Mafia își propune să plimbe ascultătorii prin cele mai minunate locuri ale României, pornind de la atracții turistice precum Castelul Bran, Palatul Parlamentului sau Transfăgărășan, până la peisajele îndepărtate ale Bucovinei sau Transilvaniei.

Primul release al label-ului vine de la Gran Error, care lansează alături de Bastien – Spend The Night, o piesă care combină linia de bass din slap house cu armoniile relaxante de deep house. Track-ul se completează perfect cu vocea lui Bastien, rezultatul fiind unul care te va duce, cu siguranță, cu gândul la serile călduroase de vară.

Marcel Botezan si Sebastian Barac, duo-ul producătorilor ce se află în spatele proiectului Gran Error, sunt de asemenea reprezentanții proiectului Play & Win, prin care au produs numeroase hituri internaționale pentru artiști ca INNA, Antonia sau Flo Rida. De asemenea, au participat la producții pe care au cântat artiști ca Akon (Hypnotized), Nicki Minaj & Nick Jonas (Bom Bidi Bom). Cei doi au fost premiați, de-a lungul carierei, cu peste 30 de premii și nominalizați pentru peste 50 de distincții.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *