Gran Error și Alfie lansează un remake vibrant al celebrei piese Buona Sera
2020-12-02 22:22:25

Producătorii români Marco & Seba, care se află în spatele proiectului Gran Error, au colaborat cu Alfie Arcuri, câștigătorul The Voice 2016, și împreună aduc un remake fresh, modern al uneia dintre cele mai cunoscute melodii clasice, Buona Sera, cântată în varianta sa originală de Dean Martin și Louis Parma.

Piesa amintește de întâlnirile incitante de pe ringul de dans și este în același timp sexy, romantică și energică. Buona Sera aduce ritm și provoacă la dans.

“Ne bucurăm să vă prezentăm o variantă dance, fresh a celebrei piese Buona sera. Dați-i play, dansați și bucurați-vă de vibe-ul ei”, au spus Marco & Seba – Gran Error.

“Buona sera a fost o reală surpriză pentru mine. Am fost în Brașov în 2019, la Cerbul de aur, și casa mea de discuri m-a întrebat dacă aș fi interesat să am o sesiune în București, înainte să zbor spre Sydney. Imediat ce am ajuns în studio și am auzit o mostră din Buona sera, m-am gândit că este foarte cool. Fiind totodată și italian, am știut că bunicii mei ar fi fericiți și mândri să cânt versuri în limba italiană într-o piesă a mea, în special versurile uneia dintre piesele lor clasice preferate, Buona sera ciao ciao. Am scris versurile destul de repede și înainte să știm chiar, am transformat acestă melodie clasică italiană într-una fresh, cool, modernă. Un an mai târziu, am aflat că piesa este lansată de Global Records, împreună cu un duo incredibil, Gran Error. Sunt extrem de încântat”, spune Alfie.

Piesa a fost scrisă de Claus Mathias Clamath și Majo Rolyat, iar clipul a fost editat de Alex Chițu.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *