Goo Goo Dolls lanseaza remix pentru "Over And Over" (RedOne)
2016-12-23 21:09:25

Goo Goo Dolls a lansat un remix produs de RedOne si T.I. Jakke pentru RedOne Productions pentru cel mai nou single “Over And Over”.

Single-ul se regaseste pe albumul Boxes.

RedDone este detinatinator al multor premii printre care Grammy dar si discuri cu platina, de-a lungul timpului a colaborat cu cei mai renumiti artisti din lume precum U2, One Direction, producand hit-uri pentru Lady Gaga, Enrique Iglesias, marc Anthony, Nicki Minaj, Usher dar si Jennifer Lopez.

Despre colaborarea cu RedOne pentru acest remix, John Rzeznik, solistul trupei declara: “M-a impresionat abordarea lui RedOne si felul in care a remodelat vibe-ul piesei. A transformat piesa intr-un fel de zile mari!”

Luna trecuta, Goo Goo Dolls a lansat videoclipul piesei “Over And Over”. Videoclipul animat a fost creat de Eliezer Castillo, castigatorul concursului lansat in parteneriat cu Talenthouse, care a oferit ocazia tinerelor talente o sansa de a crea un video original pentru acest single.

Goo Goo Dolls este una dintre cele mai apreciate si populare trupe din lume, detinatorea multor discuri de platina si nominalizari la Grammy, au vandut peste 12 milioane de albume din 1986. Au avut 14 hituri Top 10 (record in istoria formatului Hot AC) printre care “Name”, “Slide” si “Iris”, acesta din urma s-a mentinut in Billboard pentru 12 luni consecutiv, iar pe prima pozitie peste 17 saptamani.

Trupa a sustinut numeroase turnee internationale, a cantat in fata a milioane de fani, a lansat 11 albumuri, iar solistul, Rzeznik a fost inclus in Songwrites Hall Of Fame Hal David Starlight Award.

Remixul este disponibil in magazinele digitale: https://wbr.lnk.to/overandoverrmx

Asadar, acestea fiind spuse, va astept cu drag cu imprsiile voastre!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *