GOLAN lanseaza „Anima"
2020-04-24 18:18:48

GOLAN lanseaza piesa „Anima”, un labirint de circumstante in care sentimentele si convingerile interioare sunt exteriorizate prin intermediul afirmatiei repetitive „always on my mind”.
Piesa „Anima”, care in latina inseamna „suflu”, „suflet” sau „forta vitala”, va fi inclusa pe urmatorul album lansat de catre Golan.

O trimitere directa la natura si la universul inseparabil din care facem parte, Anima este o calatorie, intr-o stare neprelucrata, vie; o calatorie spre necunoscut, separat de cautarea conventionala. Totodata, „Anima” este o reflectare a conexiunii pe care o avem noi, oamenii, cu noi insine si cu tot ce se afla in jurul nostru.

“Intr-o perioada in care lumea isi cauta echilibrul mai mult din interior catre exterior, ne dam seama cat de important este adevarul fiecaruia. Noi, prin muzica, ne conectam si empatizam cel mai bine” – GOLAN.

Videoclipul a fost regizat de catre Nicu Dragan, fiind filmat in Republica Moldova, la inceputul anului 2020, care a dus povestea in medii austere, aproape pustii, sintetizand conectarea omului cu propria fiinta, cunoasterea de sine fiind ghidul nostru in viata, prin autenticitate si responsabilitate.

Pe langa lansarea unor piese electro antemice, Golan a sustinut peste 100 de live-performance-uri anual si, de-a lungul timpului, a participat alaturi de Parov Stelar in cadrul turneului lor european, pe langa festivaluri precum Sziget Festival, Frequency Festival, Europa Vox, Releaste Atena, Electric Castle, Untold, Eurosonic, BUSH si multe altele, si a sustinut concerte Golan Symphonic, la Arenele Romane.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *