Gigi D'Agostino si LA VISION lanseaza "Hollywood"! Este povestea visului devenit realitate
2020-06-12 17:37:35

Gigi D’Agostino, autorul hiturilor precum “L’amour Toujours”, “Bla, Bla, Bla”, “Another Way”, “La Passion”, “The Riddle”, “In My Mind”, revine pe scena muzicala cu o colaborare interesanta si un new-comer care promite sa cucereasca topurile muzicale, LA VISION. “Hollywood” este cel mai nou single, semnat LA VISION (compozitor, producator si cantaret Italian) si Gigi D’Agostino. Povestea colaborarii celor doi este una extrem de interesanta, demonstrand ca visele pot deveni realitate, si asta pentru ca producatorul LA VISION s-a declarat fan infocat Gigi D’Agostino, urmand ca peste ani sa compuna muzica alaturi de idolul lui.

LA VISION declara ca are un obiectiv sigur in ceea ce priveste muzica lui: melodiile sale trebuie sa spuna intotdeauna o poveste, asa cum este si in acest caz: „Hollywood” este despre un vis, despre incercarea de a transforma dorintele in realitate. Interacțiunea vieții cu toate umbrele și luminile ei se regaseste in muzica artistului, intrat de curand in atentia publicului: „Intotdeauna am dorit sa fac propria mea muzica si iata ca am invatat tot ce trebuie despre compunerea cantecelor, aranjarea, producerea si chiar interpretarea lor. Inainte lucram in spatele scenei si doar urmaream ce se intampla. Iata ca acum pot sa-mi urmez propria viziune, alaturi de bunul prieten Gigi D’Agostino”, declara LA VISION la lansarea piesei “Hollywood”.

Gigi D’Agostino a debutat in 1999 cu mega hitul “Bla bla bla”, care a cucerit majoritatea topurilor de specialitate de la acea vreme. Au urmat si alte hituri precum “L’amour Toujours”, “La Passion”, “Another way”, “The Riddle” sau “In my mind” din 2019, care au demostrat de-a lungul anilor ca Gigi D’Agostino este unul dintre cei mai talentati si iubiti DJ din lume.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *