Gigi D'Agostino, Marnik și Luca Noise lansează piesa „One More Dance"
2021-09-18 13:39:33

Renumitul artist italian de muzică dance, Gigi D’Agostino a revenit cu o nouă piesă perfectă de club, pe care fanii de pretutindeni o așteptau cu nerăbdare! Pentru a sărbători sfârșitul verii, Gigi D’Agostino și-a unit forțele cu doi colegii italieni de breaslă, Marnik si Luca Noise, pentru a crea noul track catchy, „One More Dance”.

„One More Dance” este o declarație de dragoste la adresa nopților petrecute dansând și cunoscând alți oameni. Haideți să dansăm oriunde am fi, oricând am auzi muzică. Când soarele apune, când soarele răsare, sub ploaie sau oricând simțim nevoia să dansăm.
Haideți să dansăm să dăm timpul înapoi și să retrăim cele mai frumoase amintiri și să creăm altele noi. Dansul este ca o mașină a timpului care ne duce înapoi în locurile în care am fost împreună cu oamenii dragi și unde ne-am bucurat de momente frumoase. Iubim acest sentiment:
ONE MORE DANCE, ONE MORE DANCE TONIGHT, ONE MORE CHANCE, A CHANCE TO MAKE IT RIGHT, ONE MORE DANCE, ONE WE WON’T FORGET, LIKE ROMEO & JULIET.

Noua piesă a trioului este ghidată de sunetul genial caracteristic lui Gigi D’Agostino, ce îmbină elemente de muzică dance și pop ce îți vor rămâne cu siguranță întipărite în memorie. Hit-ul lui global din 2018, „In My Mind”, a acumulat peste 1 miliard de stream-uri și 1 miliard de vizualizări pe YouTube, a fost pe prima poziție în topul Official German Single Charts (Diamond Award) și, de asemenea, a dominat topurile și playlist-urile din întreaga lume. D’Agostino a continuat povestea de succes cu piesa „HOLLYWOOD”, în colaborare cu LA VISION, care a acumulat peste 100 de milioane de stream-uri. Gigi are peste zece milioane de ascultători lunar pe platformele digitale.

Luca Noise a mai lucrat cu D’Agostino înainte și a remixat multe piese pe lângă piesele sale. Celălalt colaborator este Marnik, fenomenul Italian care și-a lăsat amprenta drept unul dintre cele mai promițătoare duo-uri ale scenei de muzică dance din prezent, cu piese precum „Gam Gam” (premiată cu aur în Franța), “Up & Down” (cu peste 50 de milioane de stream-uri) și lucrând cu Steve Aoki, R3HAB, Don Diablo și KSHMR.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *