Gabriel Cotabita revine cu un nou single – Dor de mine
2017-12-08 21:03:06

Dupa o pauza muzicala de 1 an Gabriel Cotabita revine cu un nou single – Mi-e dor de mine.

“Mi-e dor de mine” este o piesa care emotioneaza prin starea nostalgic ape care o provoaca. In momentul in care Keo mi-a trimis textul, am tresarit citind prin cuvintele lui starea in care ma aflu” – Gabriel Cotabita.

“Mi-e dor de mine” este o piesa scrisa si compusa de Keo, pe care a daruit-o artistului cu ocazia aniversarii a 62 de ani. Cu versuri inspirate din viata lui Cotabita, piesa vorbeste despre diferitele greutati prin care a trecut acesta de-a lungul carierei.

Unul dintre cei mai consacrati solisti si compozitori romani, Gabriel Cotabita a debutat in 1975 in muzica rock alaturi de grupul Redivivus, devenind in scurt timp o vedeta a genului. Au urmat recitale de exceptie pe scene importante din tara precum Festivalul de la Mamaia si Festivalul “Cerbul de aur”, ce i-au consolidat statutul in istoria muzicii din Romani! a.

In 2016, Gabriel Cotabita a primit Premiul de Excelenta Radio Romania la cea de-a XIV-a editie a Galei Premiilor Muzicale Radio Romania.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna lyric video-ul piesei “Mi-e dor de mine”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *