Gabi Bagu lanseaza "Dominicana", impreuna cu Matteo
2021-05-12 19:49:33

Gabi Bagu si Matteo ne aduc exoticul mai aproape in aceste zile in care calatoritul e mai complicat decat obisnuia sa fie. “Dominicana” va fi cu siguranta una din piesele pe care le vom aveam in coloana sonora a acestei veri.

Gabi Bagu este cunoscut pentru versiunile originale create după o multitudine de piese celebre. A fost confirmat deseori in mediul online și pentru compozițiile proprii, precum “Nu Ești Tu”, care a strāns peste 7 milioane de vizualizări pe canalul său de YouTube, dar și pentru piesele in care a apărut alături de alți artiști, precum Matteo și Keed. Pentru cei care vor să il cunoască mai bine, Gabi postează pe contul sau de YouTube inclusiv vloguri, care surprind momente de interes din viața lui.

Nascut si crescut in Bucuresti, Matteo este un artist, songwriter si producator de dancehall, raggae si rap. Primul contact cu muzica l-a avut prin Apocalipss, trupa de hip-hop pe care a format-o impreuna cu Bean (Subcarpati). Ulterior, el a lucrat cu artisti precum Loredana Groza, Taraful din Clejani, Marius Moga, Alex Velea, Smiley, Delia Matache and so on.

In prezent, Matteo conduce propria casa de productie, Mattman Music, cu care continua sa isi lase amprenta muzicala in industria din Romania si nu numai.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *