Francesca lansează cel de-al doilea single din carieră: „Animal"
2021-05-13 17:00:16

După ce a lansat „Gelozia”, primul single din cariera muzicală, Francesca schimbă cursul poveștii și lansează „Animal”, o piesă cu ritmuri caliente și versuri în limba spaniolă ce-ți rămân întipărite în minte. Clipul o prezintă pe artistă ca o adevărată Venus și ne arată o altă latură a Francescăi – cea de femme fatale, cuceritoare, care știe că are toate „armele” pentru a seduce și domina. Compusă de către Alex Parker și Marius Dia, „Animal” este un single cu un vibe cool, fresh, potrivit sezonului estival.

„M-a fascinat titlul acestei piese încă de la început și m-am bucurat și mai mult că este scrisă în limba spaniolă, limbă pe care am învățat-o în timp ce am trăit în Spania pe parcursul a trei ani când am terminat liceul acolo. Mi-a venit mănușă acest detaliu. «Animal» este o piesă cu aer de vară, jucăușă și senzuală, care te atrage la dans și te face să o cânți indiferent dacă ai sau nu voce. Filmarea clipului a fost o adevărată aventură, multe momente amuzante, ne-am distrat teribil, mai ales în cadrul din bucătărie unde am «masacrat» toate legumele și fructele. Echipa de dansatori profesioniști alături de care am lucrat la clip au fost cireașa de pe tort. Le mulțumesc tuturor, inclusiv întregii echipe de pe platou. Petre Năstase, regizorul clipului, a adus o notă comică de care ne-am bucurat cu toții și sper că și cei care privesc acest clip vor simți entuziasmul nostru”, povestește Francesca.

Am urmărit-o pe scenele unora dintre cele mai în vogă emisiuni de talente din România, unde ne-a cucerit cu timbrul ei vocal. Cu o voce caldă și o apariție fresh, Francesca (Ana Maria Francesca Ilie) a cucerit jurații și publicul în cadrul unora dintre cele mai urmărite concursuri de talente. Francesca adoră muzica de când era doar un copil, așa că la 4 ani a început să studieze pianul, iar la 9 ani a început să participe la diferite concursuri muzicale. În 2013 a urcat pe scenă alături de sora sa la „Românii au talent” unde au cântat pentru prima oară împreună. Trei ani mai târziu, Francesca ajunge până în semifinală la „Vocea României”, iar în 2018 participă la primul sezon al emisiunii concurs „The Four”.

La începutul lunii martie, artista lansa primul single din carieră. Francesca a colaborat cu Bogdan Mocanu pentru „Gelozia”, o poveste muzicală cu beat-uri pop dance despre o iubire mistuitoare, ce ar putea arde totul în jurul ei. Compus de către Costi, alături de Emy Alupei și Bogdan Mocanu, „Gelozia” este un single care descrie iubirea diferit și o prezintă prin prisma celui mai de temut sentiment, gelozia.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *