FOTO WOW | L-ai indragit la "Vocea Romaniei", dar oare il mai recunosti? Cum arata un cunoscut concurent dupa ce a topit 12 kg
2016-11-08 18:09:35

Oricine il cunoaste acum are senzatia ca Anthony Icuagu s-a nascut cu o gena secreta care il face sa arate aproape perfect. Putini stiu, insa, ca in urma cu un an indragitul artist a avut serioase probleme cu greutatea, dupa o accidentare la umar.

De cand se stie, Anthony a avut intotdeauna grija de aspectul sau fizic. Anul trecut, insa, a suferit o accidentare la umar, asa ca a fost fortat sa isi petreaca o perioada destul de lunga departe de sala de fitness. In plus, programul foarte incarcat i-a dat complet viata peste cap, rezultatul fiind 12 kilograme in plus.

“Haideti sa va spun o poveste: cum mi-am schimbat eu viata pentru totdeauna! Anul trecut eram cu totul alt om. Aveam vreo 12 kg in plus si nu ma simteam deloc bine cu ele. Mancam pe fuga, cand si ce apucam, nu mai faceam miscare, asa ca ma dadusem rau peste cap. Gandul ca urma sa schimb prefixul (faceam 80 de kg) ma speria rau, asa ca m-am decis sa-mi schimb stilul de viata”, povesteste artistul pe pagina sa de Facebook.

30 de ani si 80 de kilograme erau doua cifre care nu se potriveau deloc pentru Anthony, asa ca artistul nu a stat pe ganduri si a luat masuri. “Nu am tinut dieta, chiar as putea spune ca am slabit mancand. Bag orice, in afara de sucuri, paine, dulciuri si junk food. Nu am ”rupt sala in doua” ci m-am dus des, am lucrat cu greutati mici si am bagat mult cardio. In 6 luni am slabit 12kg, dar credeti-ma, le simt din plin. Plus ca nu mai am tonusul muscular al unui mare jeleu. Unde mai pui ca am energie si chef de viata. Deci….se poate!”, le-a scris cantaretul prietenilor sai virtuali.

A stat un an departe de scena, insa se pare ca Anthony Icuagu nu a pierdut nicio secunda. De curand, artistul a revenit in forta pe piata muzicala, lansand doua videoclipuri in mai putin de 30 de zile. Ambele s-au bucurat de mare succes in randul fanilor. Si, daca in cazul primei productii ritmurile africane au cucerit publicul imediat, de data aceasta nu mai este vorba doar despre muzica. „Orasul gri” a facut furori pe internet, imaginile in care Anthony apare dupa ce a renuntat complet la haine aratand foarte clar un singur lucru: cantaretul a suferit o schimbare spectaculoasa de imagine.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit sa vedeti cum arata inainte si cum arata acum, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *