FOTO HOT! O îndrăgită artistă, vacanță de vis în Maldive! Solista a pozat interzis de sexy în ipostazele cele mai fierbinți cu putință. A încins imaginația tuturor bărbaților!

Livia Pop  este una dintre cele mai sexy cântărețe de la noi. Arată senzațional și este conștientă de lucrul acesta. Mai mult, cantareata de muzica de petrecere nu ezită să-și expună trupul senzual ori de câte ori are ocazia, spre deliciul fanilor. De aceasta dată, Livia a apărut mai provocatoare ca niciodată.

Aflată pe plajele din Maldive, artista a renunțat complet la inhibiții și s-a pozat în ipostazele cele mai fierbinți cu putință, dovedind, din plin, că este și în topul celor mai senzuale artiste de la noi din țară. Îndrăgita interpretă de muzică de petrecere afişează o formă fizică de invidiat. Astfel, purtând costume de baie care mai de care mai mici, Livia Pop a scos la iveală un corp perfect tonifiat, cântăreața de muzică de petrecere dovedind că a “lucrat” intensiv la acest lucru înainte de a pleca în paradisul din Maldive.

“A fost superb în Maldive, e chiar mai frumos decat se vede în poze pentru ca odată ce ajungi acolo ai o stare și o anume energie care parcă nici sa dormi nu te lăsa. Am avut un program foarte frumos acolo și cea mai faina activitate a mea acolo a fost sa ma trezesc în fiecare dimineata la 5.30 / 6.00 și să alerg pe plaja! M-a impresionat foarte mult locul, peisajele, dar cel mai mult, oamenii de acolo care mi s-au părut extrem de amabili, serviabili și cu foarte mult bun simt!”, ne-a declarat Livia Pop.

Livia Pop duce o viață de prințesă! Aflată în floarea vârstei, cântăreața a ajuns deja pe culmile succesului, melodiile ei fiind mereu în topul preferințelor ascultătorilor, iar fanii nu sunt deloc puțini la număr. Artista a lansat piese de succes alături de artiști celebri, precum Florin Salam sau Alex de la Orastie. Cea mai recenta piesa lansată de artista se numește “Dragoste, joc de noroc”.

Livia Pop, despărțire dificilă de un celebru manelist

Cantareata de muzica de petrecere a trecut, recent, printr-o despărțire dureroasă după ce, relația de ani pe care o avea cu un celebru manelist, s-a destrămat. “Poate că a fost din cauza geloziei, eram destul de geloși amândoi și, probabil, din cauza asta s-a întâmplat totul. A fost o relație frumoasă, cu bune, cu rele, cât a fost… A durat aproape 3 ani, dar asta e, mergem mai departe. Vă dați seama, poate că și eu îi dădeam motive să fie gelos și el îmi dădea motive să fiu geloasă. Iar asta pentru că în meseria pe care o avem e destul de greu să ții o relație… Problema era că el îmi dădea motive să fiu geloasă, problema era ce face el, nu ce făceau fanele. Și problema în relația noastră a fost că noi am început să ne sabotam reciproc, în carieră. Adică, el mi-a interzis să fac anumite chestii, eu am procedat la fel și deja nu mai mergeam nicăieri”, a declarat, recent, Livia Pop.

Iubește din nou: “Sunt liniștită în plan personal”

În vacanță din Maldive, indragita cantareata a fost alături de bărbatul cu care are acum o relație și care i-a adus, în ultima perioadă, liniștea de care are nevoie. “Suntem la începutul relației și deocamdată lucrurile între noi doi merg bine. Vedem ce ne v-a rezerva destinul! E adevărat, sunt mai liniștită în plan personal, iar asta mă ajută să fiu liniștită și în plan profesional.”, a mai declarat Livia Pop.

Păreri?

Comentarii