FLY PROJECT aprinde petrecerile din vara asta!
2021-07-14 19:12:22

Ritmurile electrizante ale acestei veri continuă să curgă în căștile noastre odată cu Millerba. Astăzi se lansează un nou remix al piesei FLY PROJECT – MILLERBA, care a înregistrat deja 1.4 milioane de vizualizări, ea ajungând în atenția ascultătorilor din mai multe țări, precum Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Spania, Andorra și, desigur, România.

Cu miliarde de vizualizări worldwide, cu mii de show-uri și turnee internaționale, FLY PROJECT este artistul român care a ajuns cu muzica lui în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, hiturile FLY PROJECT devenind virale în China, India, Mexic și strângând milioane de views și utilizări în social media.

“Succesul unei piese se vede atunci când piesa se aude de peste tot, când oamenii se bucură pe ea, o includ în playlisturile petrecerilor lor și se distrează pe ea. Millerba a ajuns la oameni, îmi doresc să ajungă la cât mai mulți. Fiecare play la radio, fiecare început de party, fiecare remix al piesei Millerba îmi arată că nu m-am înșelat și muzica FLY PROJECT continuă să transmită emoție, bucurie și asta e tot ce mă interesează”, spune Tudor Ionescu (FLY PROJECT).

Remix-ul realizat de Marc Rayen continuă seria de remix-uri care s-a lansat ieri, pe canalul oficial Fly Project, pentru fanii din întreaga lume, la 5 pm (local time).

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *