Florin Gherlea in culmea fericirii: "Cezara, Cel mai minunat DAR de la Dumnezeu"
2019-05-14 16:11:02

Florin Gherlea si sotia sa Ioana au devenit pentru prima data parinti. Tanarul oradean isi fericeste familia cu prima fiica nascuta vineri 03.05.2019 ora 23:50 la o clinica privata din oras.

Mare bucurie pentru Florin si Ioana care la scurt timp dupa nunta anunta ca bunul Dumnezeu i-a Binecuvantat cu un copil fiind tot ceea ce si-ar mai putea dori.

“Cezara este tot ce imi lipsea, am tot ce mi-am dorit iar faptul ca Cezara a venit in viata noastra reprezinta pentru noi cel mai minunat DAR de la Dumnezeu”
Fetita a luat nota 10 la nastere si a cantarit 3.560kg.

Declaratia emotionanta a artistului pe paginile de socializare:
“03.05.2019 Izvorul Tamaduirii este ziua in care dupa lungi asteptari si incercari ale vietii Dumnezeu ni te-a trimis in viata noastra. 9 luni de greutati pe care noi barbatii deseori nu le putem intelege, trai si simtii si nu ducem o astfel de responsabilitate si greutate precum o mama, dar de azi mainile mele te vor purta acolo unde este Dumnezeu, iubire, zambet si fericire si te vor ajuta sa faci primi pasi in viata si tot incepand de azi mainile mele te vor ridica cand vei cadea, iti vor sterge lacrimile cand esti intristata si te vor ajuta oricand ai nevoie, iar inima mea te va iubi mereu si neconditionat toata viata.

BUN VENIT FIICA NOASTRA CEZARA MARIA”

Pe plan artistic Florin Gherlea anunta ca revine cat de curand cu un nou single care sa ii memoreze eveniment fericit din viata lui, pana atunci va lasam cu ultimul single “Suflet pereche “.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *