Fiica lui Walter si a Ralucai Zenga, zi de naștere cu sirene! Samira scrie povesti pline de imaginatie pentru copii! (POZE)
2017-11-22 16:50:10

Inspirata de tematica petrecerii zilei de nastere a mamei sale (petrecere cu “sirene” pe un yacht in Dubai!), Samira Zenga si-a dorit si ea o petrecere mai speciala , o zi de nastere cu tematica mitologica-marina.

Asadar, Samira, fiica celebrului antrenor de fotbal si a autoarei Raluca Zenga, a avut parte de tot ce si-a dorit, si mai mult, i-a avut alaturi pe bunicii veniti special din Romania. Nu mai este un secret faptul ca acestia o rasfata mereu cu cadouri, chiar mai mult decat parintii…

“Samira a avut alaturi cei mai buni prieteni la petrecere. Ea si-a dorit un tort cu glitter, stelute si caluti de mare si un castel pe plaja cu topogan de apa, distractia maxima a tututor copiilor! A primit hainute frumoase, jucarii si carti alese, pentru ca asa cum mama ei scrie poezii, Samira scrie cu talent precoce povesti pentru copii pline de imaginatie!” ne-a povestit mama Raluca.

Tatal Walter a fost desigur emotionat ca printesa familiei Zenga a implinit 8 anisori… Si este mai mult ca niciodata “fata lui tata”!

La multi multi ani sanatosi si frumosi!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *