Feli lansează „Mă strigă mama", o piesă despre povestea de dragoste ca-n filme dintre părinții ei
2020-04-27 18:37:25

Feli lansează „Mă strigă mama”, a cincea felie din jurnalul ei muzical cu inspirații folclorice #Felidinpoveste, o piesă despre povestea de iubire dintre părinții artistei care a inspirat-o și a făcut-o să creadă în dragostea pasională care nu ține cont de nimeni și de nimic.

„Mi-am imaginat povestea părinților mei și sărutările pe care și le dădeau pe furiș în spatele salciei de la poarta bunicilor și pe toate le-am transformat în cântec. Să alegi dragostea în locul a orice material mi se pare culmea romantismului pentru îndrăgostiți și culmea durerii pentru părinții lor”, povestește Feli despre felia de viață pe care o mărturisește în „Mă strigă mama”.


„Bunica și bunicul erau cu ochii în patru când știau că mama se întâlnește cu tata care era mare crai și ar fi dat averi ca ea să aleagă o variantă mai sigură și mai potolită pentru viitorul ei. Numai că ai mei au ales să se iubească «cu mâinile în buzunare», fără nimic, dar cu inima plină. Mi se pare atât de frumos cum a știut mama să îl iubească pe tata ca pe nimeni altcineva”, spune Feli povestea din spatele noii piese din albumul său autobiografic.

O coproducție HaHaHa Production și Cat Music, cu muzica facută de către Feli împreună cu Șerban Cazan, Lucian Nagy, Florin Boka și Roland Kiss și versurile scrise de către Feli împreună cu Vlad Cireșan, „Mă strigă mama” aduce în zilele noastre lecția iubirii necondiționate cu toate rolurile care se joacă în ea.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *