Faydee, Alina Eremia și Raluka lansează „Enchanté": un clip senzual pe ritmuri eclectice
2019-06-28 22:14:52

„Enchanté” reprezintă colaborarea multiculturală dintre Faydee, Alina Eremia și Raluka. Stil eclectic, voci puternice, beaturi energice – piesa are toate ingredientele pentru a deveni hitul verii.

Clipul aduce în prim plan o coregrafie senzuală. Melodia are un ritm tribal care le transformă pe Alina, Raluka și dansatoare în adevărate amazoane contemporane.

Energia melodiei este motivul ideal pentru a dansa toată noaptea. Aparițiile sexy ale fetelor împreună cu influențele aduse de artistul australian Faydee compun un puzzle uriaș de good vibe.

Faydee, artistul care a simțit ceva special pentru această piesă încă de la început, declară: „M-am îndrăgostit de piesă imediat ce am auzit-o, flautul și ritmul sunt foarte catchy! Apoi am auzit hook-ul și mi s-a făcut pielea de găină, am știut că trebuie să mă implic imediat! Când am auzit că voi colabora cu Alina și Raluka, am știut că va fi ceva special.”.

Despre colaborare, Alina declară: „Piesa asta este despre mixuri! Mixuri de voci, limbi străine, artiști și vibe-uri. Enchanté te instigă la dans, nopți pierdute pe ringul din club și, evident, la party! Colaborarea cu Faydee și Raluka sunt sigură că v-a luat prin surprindere, dar vocile noastre se completează perfect. Videoclipul piesei avea neapărată nevoie de o coregrafie și mi-am dorit un dans complex, plin de enegie, care să ne pună în valoare. Mișcările surprind perfect accentele de pe linia melodică foarte catchy!”.

Raluka a fost și ea foarte încântată să facă echipă cu Alina: „Ne imaginam amândouă un videoclip în care să dansăm mult. Piesa are un vibe fresh, de vară, iar faptul că este o colaborare și cu Faiydee îi dă o frumusețe aparte.”.

Cântărețul și compozitorul Faydee este un artist australian de succes, cunoscut în lumea întreagă pentru hitul „Habibi (I need your love)”, care a generat aproape 200 de milioane de vizualizări pe YouTube. Din portofoliul său mai fac parte „Laugh Till You Cry”, „Can’t Let Go” și „Love in DUBAI” împreună cu DJ Sava.

FAYDEE

Artistul australian a cunoscut succesul internațional în 2013 cu single-ul „Laugh Till You Cry”. Piesa a ajuns pe locul 1 în topurile din România pentru 6 săptămâni consecutive și a fost una dintre cele mai difuzate piese. În prezent are peste 60 milioane de vizualizări pe YouTube. „Lullaby” este un alt hit care a avut impact international, câștigând topurile din România, Cipru, Egipt, Turcia, Liban și America.

Faydee a câștigat premiul „Best European Artist” în septembrie 2015 la Big Apple Music Awards.

2017 și 2018 au fost anii în care Faydee și-a continuat ascensiunea muzicală cu: „Crazy”, „Habibi Albi”. Vizualizările de pe contul său de YouTube au depășit cifra de 1 miliard.

2019 a început în forță cu 2 lansări majore: „Gravity” și „Away” – ambele foarte bine primite de public, cu milioane de vizualizări pe YouTube.

ALINA EREMIA

Alina Eremia a avut o ascensiune rapidă în industria muzicală, fiind la început una dintre cele mai iubite actrițe, apoi una dintre cele mai apreciate cântărețe. S-a remarcat datorită timbrului ei, dar și pentru că are o prezență scenică electrizantă. Carisma a fost cea care i-a adus un public numeros, iar piesele sale au ajuns mereu în topurile clasamentelor muzicale și au zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Începutul anului 2019 i-a adus o colaborare cu Rudenko și Dominique Young Unique, care a fost peste 14 săptămâni locul 1 în topul difuzărilor radio și TV din Rusia.

RALUKA

Una dintre cele mai bune voci din România, Raluka are un timbru vocal care a ieșit mereu în evidență. Știe să îl pună în valoare și are un stil unic de a fi pe scenă și a face un show energic. Printre piesele ei faimoase se numără „September” – declarat hitul anului 2019, „I like the trumpet” – numărul 1 la nivel internațional, „Ieri erai” – locul 1 pe YouTube timp de peste 2 săptămâni. Raluka are propriul ei label, numit Quantum Music. Este, de asemenea, câștigătoare a primei ediții a emisiunii Asia Express.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *