Fanii hitului “Strazile din Bucuresti” realizeaza un cover al piesei

Acest cover reprezinta un mash-up cu peste 20 de interpretari ale piesei si celebreaza succesul pe care Strazile din Bucuresti l-a avut printre fani, cu o melodie si un clip in care fanii joaca rolul principal.

Noua mea piesa e despre «Strazile din Bucuresti» si despre toate povestile de dragoste la care au fost ele martore. Ma bucur ca MIRA a acceptat sa spunem povestea asta impreuna. Si poate, cine stie, iti amintim si tie de cineva” – florianrus

Piesa celor doi a intrat aproape instant in topuri, regasindu-se acum in topurile radio, fiind prima piesa romaneasca din Spotify Daily Streams si avand in prezent peste 20 de milioane de vizualizari pe Youtube.

Florian este unul dintre cei mai in voga autori din industria muzicala, numele lui aparand in creditele celor mai importanti artisti din Romania: Andra, Alina Eremia, Nicole Cherry, Nicoleta Nuca, Mira, Delia, Adda, Shift, Dorian Popa, Liviu Teodorescu, Lidia Buble si Marius Moga. A debutat ca artist solo in urma cu 2 ani cu piesa “Cat inca ne iubim”, urmata la scurt timp de “Cel mai lung drum”.

MIRA a urcat pe scena in 2012 la „Vocea Romaniei” unde a cucerit juratii si publicul cu vocea si energia ei, iar single-uri de succes precum „Fete din Balcani”(alaturi de Corina si Skizzo Skillz), „Anii mei”, „Uit de tine” si „Inima nebuna”(alaturi de DJ Project) au ocupat pozitii de top in clasamentele de specialitate si au adunat zeci de milione de vizualizari pe YouTube. In urma cu trei luni, MIRA a lansat „Cum de te lasa”, o piesa despre visurile care trebuie sa-si croiasca drum in vietile tuturor, indiferent de cat de tare dor dezamagirile traite.

Pareri?

Comentarii