EnerGIA x Gani – Primul (videoclip nou)
2015-01-08 15:20:33

EnerGIA si Gani au lansat videoclipul primului lor single, “Primul”, premiera avand loc ieri, in cadrul emisiunii “Like Hip Hop” de pe postul de televiziune 1 Music Channel, clipul fiind apoi publicat si pe canalul de Youtube al lui Gani. Va invit sa-l urmariti mai jos!

Instrumentalul melodiei ii apartine lui BNKbeatz, de mixaj, masterizare si asigurarea inregistrarilor ocupandu-se Benzen. Filmarile au fost realizate de Mihaela Tudor, postproductia de Cosmin Șuțu, iar artwork-ul poarta amprenta lui NTH.

EnerGIA si Gani sunt doua dintre putinele prezente feminine din hip-hop-ul romanesc. EnerGIA activeaza de cativa ani pe scena autohtona, timp in care a realizat colaborari cu artisti precum Chimie, Smokey, Estradda sau Maich. A cantat alaturi de trupa Bass Turbat in cadrul festivalului Street Heroes si a mai multor party-uri in tara, a sustinut un concert impreuna cu Kent Archie (The Bridge Committee) si a luat parte, alaturi de Gani si Undercover, la primul live female cypher, in noiembrie 2013.

Sustinatoare a tuturor celor 4 elemente ale culturii hip-hop, EnerGIA a organizat mai multe evenimente sub egida Hip Hop Elements si lucreaza la EP-ul omonim de debut, in prezent.

Gani a debutat in urmă cu 11 ani, ca battle MC, pana in prezent lansand patru materiale: EP-ul Pagini de oracole (2009), LP-urile Alternative (2012, in formula Gani & Liry) si Rima orGanizata (2013) si mixtape-ul Figuri de skill (2014, mixat de Tecko Starr). A sustinut concerte prin diferite orase din tara si a coolaborat cu artisti precum raku, DOC, Brugner, Faibo X, DJ Undoo, DJ Dox, DJ Grigo, Cedry2k, ADN, Nwanda, Bean, Zhao sau trupa Blanoz.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *