Emy Alupei luptă în continuare pentru titlul de „Survivor România"
2020-04-16 20:54:04

În fiecare săptămână, timp de 2 zile, liniile de votare sunt deschise pentru publicul „Survivor România” care își dorește să-și susțină concurentul favorit. Emy Alupei a câștigat simpatia publicului și continuă această luptă unde demonstrează constant că prin implicarea sa pe traseu știe să treacă probele cu brio și să aducă puncte echipei sale.

În urmă cu o lună, artista trap Emy Alupei a acceptat provocarea și a decis să participe în cadrul unuia dintre cele mai intense reality show-uri, „Survivor România”, ce se desfășoară în Republica Dominicană și luptă în continuare pentru marele titlu.
De când este în competiție, Emy a demonstrat perseverență, implicare, devotament și concentrare, iar din cele 39 de meciuri, a obținut 23 de victorii pentru echipa „Faimoșilor”. Artista s-a făcut remarcată în competiție printr-o evoluție surprinzătoare, dar și prin atitudine.

Deși competiția începe să fie din ce în ce mai grea, iar numărul concurenților scade, regulile jocului încep să se schimbe. Din data de 11 aprilie, toți concurenții vor putea fi votați, iar eliminările se vor face în funcție de numărul acestora. Emy luptă în echipa „Faimoșilor” pentru titlul de „Survivor România”, alături de Elena Ionescu, Asiana Peng, Cezar Juratoni și Ghiță Balmuș.

În vârstă de 21 de ani, Emy, prima artista trap din România, a decis să accepte provocarea Survivor România pentru a se maturiza și a se descoperi pe sine. Pasiunea sa pentru muzică a descoperit-o la vârsta de 12 ani. Până acum Emy a lansat piese precum „Vezi să nu pici”, „#Hate”, „Hannah Montana” „Nu uita”, „FVKE (alături de Pablo), „Fata lu’ Tony Montana” ce au adunat milioane de vizualizări pe YouTube. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Emy a lansat single-ul „Obor”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *