EMIL LASSARIA si CAITLYN lanseaza Colombiana, o piesa dance cu un beat fresh de vara, care te face sa simti nisipul fiebinte, chiar daca nu esti pe plaja
2020-08-13 20:24:35

EMIL LASSARIA este un DJ radio si producator muzical roman, care si-a inceput cariera in anul 2000. Pe masura ce devine cunoscut ca si remixer, lucrand la piese pentru Connect-R, DJ Sava si Chris Mayer, lanseaza primul sau album “Back in Plastick”. In 2011, piesa “9 mm” ajunge in topurile de la radio din Romania, Germania si Albania, iar colaborarea cu Caitlyn genereaza hit-urile “Tu amor”, „Dejame”, „Fiesta” si „Guantanamera”.

CAITLYN este considerata una dintre cele mai bune voci din industria muzicala. „Arrive” – o piesa ce combina pasiunea pentru muzica si dragostea pentru limba franceza, ajunge in TOP 50 Shazam in Franta, debutand in topul iTunes Dance Chart pe locul 34, depasind 7 milioane de vizualizari in doar 3 luni de lansare.

Dupa ce au cunoscut succesul international impreuna cu hit-uri precum “Tu amor”, “Dejame”, “Fiesta” si “Guantanamera” si avand impreuna la activ zeci de colaborari, Emil Lassaria si Caitlyn par sa fi gasit cheia succesului, imbinand o productie moderna cu puternice influente latino-dance si vocea senzuala a artistei.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *