Eea Ikeda este câștigătoarea categoriei Rising Stars In Fashion & Beauty On YouTube în cadrul Digital Divas 2021
2021-09-18 13:49:25

O nouă ediție Digital Divas a avut loc pe 16 septembrie, unde personalități cunoscute și voci puternice din mediul digital au urcat pe scenă și au dezvăluit secretele și strategiile ce le-au adus succesul în Social Media și nu numai. De mai bine de 9 ani, conferința Digital Divas aduce sub lumina reflectoarelor specialiști cu experiență în online, bloggeri și vloggeri cunoscuți de Fashion, Beauty și Lifestyle, dar și celebrități îndrăgite. Printre creatoarele de conținut câștigătoare s-a aflat și Eea Ikeda, care s-a clasat pe locul întâi la categoria Rising Stars In Fashion & Beauty On YouTube. Cu o comunitate ce depășește 68k pe Instagram și 70k pe YouTube, Eea Ikeda este o voce fresh a online-ului românesc.

„Mă simt onorată că am fost nominalizată din nou la Digital Divas și vă mulțumesc din suflet pentru acest premiu. A fost un moment neașteptat și fericirea pe care am simțit-o în clipa în care am urcat pe scenă este greu de descris în cuvinte. Premiul acesta nu este doar al meu, ci este premiul nostru, al tuturor celor care mi-au fost alături în ultimii doi ani și care m-au susținut necondiționat! Vă mulțumesc din suflet!”, povestește Eea Ikeda.

Fost blogger oficial pentru Nylon Magazine Japan, Eea Ikeda a acumulat o experiența vastă ce a ajutat-o să vizualizeze ceea ce și-a dorit întotdeauna să facă și să învețe mai profund despre Social Media și fotografie. Contentul pe care îl creează se axează pe familia mixtă româno-japoneză și monitorizarea călătoriilor prin platformele de Social Media. Canalul de YouTube al creatoarei a prins contur în 2019 iar din acel moment a reușit să creeze o comunitate puternică. Eea Ikeda face parte din TRU [The Real You], hub-ul ce unește creativi din diverse domenii care au ca mediu de lucru online-ul.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *