Edward Sanda lansează remake-ul „Drumurile noastre”, într-o viziune proprie
2020-11-17 21:53:20

Un șlagăr de neuitat, un remarke pe măsură. Edward Sanda le-a pregătit fanilor săi o nouă surpriză muzicală, din seria#ȘlagăreFamous, o adaptare a celebrei piese „Drumurile noastre”, interpretată de Dan Spătaru. „Am încercat să aduc un sound nou, adaptat tinerei generații, tocmai pentru că îmi doresc foarte mult ca și cei de-o vârstă cu mine să se bucure de muzica bună a părinților noștri și să nu uite aceste minunate melodii.”, spune Edward.

De această dată, artistul a dorit să împletească mai mult vechiul cu noul și să creeze o legătură mai puternică între generații, astfel încât a îmbinat refrenul original cu versuri compuse de el, la care a lucrat timp de o săptămână. „Mi-am dorit de asemenea să creez ceva diferit, să abordez tema piesei și din viziunea mea. Așa că nu veți asculta un simplu cover!”

Împreună cu echipa Famous Production, Edward a pregătit filmarea videoclipului chiar în ziua lansării primului său album, Nuanțe de iubire, pe 14 septembrie. Însă realizarea acestuia nu a fost lipsită de emoții și de peripeții. „Eram pregătiți cu toate cele necesare din punct de vedere tehnic, aveam inclusiv o dronă pentru filmările aeriene, aveam o locație în aer liber, în afara Bucureștiului, care corespundea tuturor cerințelor de distanțare socială, vremea era superbă… Totul era perfect! Și… am început să filmăm. Însă ne-am trezit că s-a stricat generatorul de curent. Era cât pe ce să anulăm nu doar filmarea, dar ne făceam griji și pentru lansarea de seară a albumului. Din fericire am reușit să îl înlocuim în timp util și să avem astăzi și imaginile care alcătuiesc noul videoclip“, își amintește artistul, acum amuzat.

 „Drumurile noastre” este cea de-a treia piesă pe care Edward o lansează în seria #ȘlagăreFamous, după Sa nu îmi iei niciodată dragostea și Ochii tăi feat Rina, două covere Holograf.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *