Dya - Perfect play (single nou)
2014-09-02 10:47:36

“Perfect play este un single in care am pus mult suflet si in care cred ca o sa se regaseasca multe persoane. Iubirea este un joc al sentimentelor si al pasiunii, iar daca nu respecti regulile jocului, totul poate lua o intorsatura periculoasa. E o piesa care imbina multe stari, de la nostalgie la bucurie, de la regrete la puterea de a merge mai departe. Play it!”, declara Dya.

Daca pentru videoclipul “Don’t know”, Dya ne-a surprins cu o schimbare spectaculoasa de look, simpatica artista opteaza acum pentru o noua transformare si ne prezinta un lyric-video vesel, care evidentiaza inocenta si adolescenta.

Piesa “Perfect play” este compusa alaturi de Costi Ionita, el fiind cel care a descoperit-o pe Dya si care s-a ocupat de productia single-urilor lansate pana acum de catre tanara artista.

De la lansarea primului single si pana in prezent, s-au produs multe schimbari in viata artistei. Pe langa terminarea liceului, Dya a inceput cursurile unei facultati de jurnalism si s-a mutat in Bucuresti si continua sa lucreze in studio piese noi, in care va aborda genuri muzicale diferite, dar compatibile cu timbrul sau cald.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *