După un refren cu milioane de vizualizări și preluări pe TikTok, Emilian lansează „Am înnebunit", o piesă cu haz de necaz despre izolarea din vremea Covid
2020-04-27 18:06:01

După un refren și un video pe canalul lui de TikTok cu care a făcut ravagii și milioane de vizualizări, Emilian, artistul romantic de la HaHaHa Production, își duce ideea muzicală mai departe și lansează piesa „Am înnebunit” la cererea comunității sale online.

„M-am gândit să sărbătoresc suceesul incredibil de mare de pe TikTok cu o lansare de piesă pe YouTube”, mărturisește amuzat artistul Emilian care a fost luat prin surprindere de milioanele de oameni care au reacționat și au preluat refrenul său glumeț despre „Covid” și statul în autoizolare între cei 4 pereți ai casei.

„Povestea a început dintr-o joacă. Într-o dimineață, în timp ce îmi făceam exercițiile fizice, într-o pauză, am zis să fac un TikTok în glumă în care să arăt starea mea de spirit din acel moment. Și am făcut totul super simplu: câteva versuri și un ritm făcut din palme. Efectul a fost unul incredibil, a devenit viral instant, milioane de vizualizări, câteva sute de mii de like-uri și un challenge oficial făcut de TikTok sub #cefacincasa cu peste 40 de milioane de vizualizări și aproape 100 de mii de clipuri făcute de alți oameni din toată lumea pe refrenul meu. Ce să mai, o nebunie curată”, povestește Emilian despre începutul poveștii „Am înnebunit”.

Încurajat de comunitatea sa online și de colegii de la HaHaHa Production, Emilian a făcut un cântec după refrenul-hit de pe TikTok în aceeași notă umoristică îmbinată cu realitatea lui de zi cu zi dintre pereții casei.

„Cred că fiecare dintre noi e afectat de această perioadă și de atâta stat în casă, așa că această melodie are rolul de a mai destinde un pic atmosfera și de a face oamenii să vadă perioada actuală cu un strop de umor. E un fel de haz de necaz”, spune Emilian care își dorește ca lumea să se distreze pe piesa „Am înnebunit” și să vadă cu ajutorul ei și partea plină a paharului „pe care să-l și golească după carantină”.

O coproducție HaHaHa Production și Cat Music, cu muzica și versurile compuse de Emilian și mix master-ul semnat de Lucian Nagy, piesa-hit de TikTok „Am înnebunit” vine și cu un clip cool, colorat și plin de TikTokeri veseli, din toată lumea, unii mai celebrii decât alții, dar cu toții acasă la ei, plini de haz și nebunie, între patru pereți.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *