Duncan Laurence ne surprinde cu o noua varianta a piesei „Arcade", alaturi de Fletcher
2020-11-27 20:16:04

In timp ce piesa originala „Arcade” a depasit 300 milioane de stream-uri la nivel mondial, Duncan Laurence, cel care a reprezentat Olanda la Eurovision Song Contest si a devenit castigatorul editiei din 2019, colaboreaza cu artista de origine americana, Fletcher, pentru o varianta noua a piesei ce a devenit deja un hit international.

Zilnic, „Arcade” aduna zilnic peste 620.000 de ascultari pe platformele de streaming. “Arcade”, in noua versiune, este inclusa si pe albumul “Small Town Boy”. Materialul a fost lansat pe 13 noiembrie 2020 si contine 13 piese, printre care si o colaborare cu Armin Van Buuren (Feel Something).

Duncan Laurence se bucura de un succes incredibil la nivel international, fiind desemnat in 2019 castigatorul Olandei la Eurovision Song Contest. Piesa “Arcade”, care a adus o noua victorie Olandei din 1975 in prezent, este compusa de catre Duncan, alaturi de Joel Sjöö, Wouter Hardy si Will Knox. Duncan si-a inceput cariera in 2014, cand a devenit semifinalist al emisiunii concurs Vocea Olandei.

FLETCHER, artista de origine americana, are peste 500 milioane de ascultari pe serviciile de streaming. EP-ul sau “The S(EX) Tapes” a debutat pe primul loc in topurile descarcarilor din SUA, UK, Brazilia, iar single-ul ei “Bitter” se bucura de succes printre influenceri precum Kylie Jenner si Addison Rae.
Originară din New Jersey, unde şi-a cultivat pasiunea pentru muzică, Fletcher a absolvit Institutul de Muzică Clive Davis din New York. De-a lungul timpului a fost invitată pe scenele unor festivaluri importante din lume precum The iHeartRadio Music Festival, Lollapalooza, Bonnaroo, Life is Beautiful etc.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *