Dotan isi exprima cele mai profunde sentimente cu noul sau single, Mercy
2021-04-22 13:20:40

După succesul internațional al recentelor single-uri „There Will Be A Way” și „Numb”, pentru care Dotan a primit Discul de Aur în Italia, Olanda și Polonia, este timpul ca artistul să își lanseze următorul single, „Mercy”, în pregătirea noului său album.

„În zilele noastre trăim într-o lume foarte grea. Oamenii se grăbesc să se judece între ei și să arate cu degetul întotdeauna spre altcineva în loc de a se uita întai la ei înșiși”, ne spune Dotan. „Lecția cea mai mare pe care am îvățat-o în ultimii ani a fost faptul că este important să ne uităm constant la noi înșine și să realizăm că, făcând greșeli, avem șansa de a evolua. Să te accepti pe tine. Cu bune și cu rele. Despre asta este Mercy.

În ciuda pandemiei globale, cariera cântărețului-compozitor avasează în pas rapid. Single-urile sale recente au atins locul 1 în Airplay în diferite țări, precum și Top 50 Global Shazam, de mai multe ori. Anul trecut, Dotan a fost invitat să cânte în Roma, la Concertul de Crăciun al Vaticanului.

„Ultimul an a fost atât de special. Faptul că muzica mea a călătorit atât de departe într-un an în care nici oamenii înșiși nu o pot face este copleșitor. De fapt, acest lucru se simte doar ca un început pentru mine și sunt foarte entuziasmat să văd ce-mi rezervă viitorul pentru atunci când lumea ‘se va deschide’ din nou. Este întotdeauna foarte interesant pentru mine să lansez ceva atât de personal ca Mercy, melodie în care eu cânt despre cele mai profunde sentimente ale mele. Sper să aducă speranță multor persoane”, continuă Dotan.

Mercy este însoțită de un videoclip muzical puternic, emoțional, în care Dotan a interpretat un rol pentru prima dată. Aceasta este o experiență specială pentru cântăreț, în care iese total din zona sa de confort.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *