Dorian Popa a lansat astazi, 9 septembrie 2020, o noua colectie de produse personalizate – “Back to School”

Colectia poate fi comandata accesand linkul urmator: https://www.dorianpopa.ro/

Dupa succesul incontestabil in online al proiectului “Inoata Chelutu”, care a ajuns pe primul loc in YouTube Trending in mai putin de opt ore de cand a fost lansat, ramanand pe prima pozitie timp de o saptamana, Dorian Popa a lansat o noua colectie pe shop-ul online www.dorianpopa.ro, dedicata inceputului de an scolar.

Dupa colectii precum “HatzMas Collection”, “Back To School” sau “HATZisoare”, care au fost achizitionate in cantitati mari si intr-un timp record, Dorian prezinta astazi o noua serie dedicata de produse “Back To School”, pe website-ul oficial.

Caiet “Inoata Chelutu”, rigla Hatz Calculator, set geometrie, ascutitoare Hatz, marker, mousepad, agenda sau mouse, dar si multe alte produse pot fi achizitionate online. Preturile variaza in functie de tipul produsului si incep de la 9,9 Ron.
In plus, stocul produselor se updateaza in fiecare zi, iar fanii se pot astepta la surprize interesante.

Dorian a creat o comunitate pe canalul sau de YouTube, unde se apropie de 1.900.000 de abonati, pe care a lansat, pe langa vloguri zilnice, si piese ca „Hatz”, „Vinovat” (feat. Nicole Cherry) sau „Cand lumea e rea” (feat. Ioana Ignat). Vlogurile zilnice pe care le posteaza aduna peste 1 milion de vizualizari fiecare si intra instant in topul YouTube Trending. Cu milioane de vizualizari pe YouTube la single-urile sau colaborarile lansate, precum “Buze” (feat What’s Up), „Buna, ce mai zici?”, “Sare pe rana” (feat Ruby) etc, Dorian Popa reuseste de fiecare data sa surprinda prin track-uri si videoclipuri inedite.

Pareri?

Comentarii