Dorian - Ce ne facem? (videoclip nou)
2015-01-20 13:00:12

După ce ne-a încântat cu single-ul de debut „Mare albastră”, Dorian revine în forță cu o piesă nouă despre iubire, „Ce ne facem?”, un single sensibil, dar cu un mesaj puternic, fiind o coproducție HaHaHa Production și Cat Music.

<< „Ce ne facem?" transmite un mesaj simplu: nu se poate construi nimic durabil cu indiferență. Aceasta face lipsit de sens tot ce atinge și impune limite care dor. Iubirea este, de fapt, cea care ne transformă viața și pentru iubire merită să luptăm. >>, spune Dorian.

Piesa este produsă în studiourile HaHaHa Production, muzica fiind compusă de Andrei Mihai, Diana Moraru şi Şerban Cazan, iar versurile sunt scrise de Dorian. Clipul este o producție HaHaHa Video Production, în regia lui Catrinel Dănăiață.

Artist și, în același timp, compozitor HaHaHa Production, Dorian și-a făcut debutul pe scena muzicală românească alături de Jazzy Jo, în aprilie 2013, cu piesa „Mi-ai intrat în cap”. Pe 10 iunie 2014, artistul a lansat primul său single intitulat „Mare albastră”, care s-a aflat cinci săptămâni consecutiv pe primul loc în topul difuzărilor TV, potrivit Media Forest.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *