Doi tineri pasesc in industria muzicala cu un acoustic cover dupa “One Sweet Day” – Mariah Carey & Boyz II Men

teo

Cei doi tineri talentati se numesc Emilian Mihai Nechifor si Teo Manciulea doresc sa se faca auziti printr-un cover dupa “One Sweet Day”, un single semnat Mariah Carey & Boyz II Men.

Clipul este ceva spontan, dupa cum ne povesteste Teo, “Ne-am gandit sa inregistram ceva in memoria victimelor de la Colectiv si de la Paris. Este ca un fel de dorinta de a vedea o lume mai buna, exprimata prin ceea ce stim noi sa facem cel mai bine, muzica, iar “one sweet day” se refera la acea zi in care ne vom intalni toti, acolo undeva.”

Teo este student in anul intai la Politehnica, sectia ETTI, iar Emilian este student in anul 3 la Universitatea Nationala de Muzica, sectia Compozitie Jazz Muzica Usoara.

“Suntem frati de suflet si intotdeauna muzica a avut un loc foarte important in inimile noastre. Ne-am cunoscut in festivalurile de muzica si ne-am imprietenit foarte repede. Vibram la aceleasi lucruri si avem acelasi spirit artistic, iar arta, manifestata mai ales prin muzica, ne-a hranit intotdeauna partea sufleteasca. Ne bucuram sa impartasim acest clip si speram ca mesajul nostru sa ajunga la inimile voastre!”, adauga Teo.

Haideti sa urmarim impreuna coverul piesei “One Sweet Day”, apoi va astept cu parerile voastre. Like or not?

Comentarii