DJ-ul si producatorul Topic a lansat, impreuna cu Bebe Rexha, piesa “Chain My Heart”

In timp ce hitul “Your Love (9PM) ocupa primele locuri in topurile muzicale din intreaga Europa, Topic lanseaza alaturi de Bebe Rexha piesa “Chain My Heart”. Doi artisti cu milioane de piese vandute la nivel mondial si cu un stil muzical diferit fata de ceilalti artisti coloabreaza pentru a crea hit-ul verii.

Piesa este produsa in stilul autentic al lui Topic, sub-genul muzical “melancholic dance music”, oferind ascultatorului atat momente emotionale, cat si impulsul de a dansa. Bebe Rexha a declarat, ca piesa este despre a gasi ceva, ce iti captiveaza cu adevarat inima si nu mai vrei sa mai renunti la acel lucru. Ea a mai relatat, faptul ca i-a facut mare placere sa lucreze cu Topic si ca abia asteapta ca toti fanii sa asculte noua piesa.

Albumul de debut al lui Bebe Rexha, “Expectations”, a fost lansat in anul 2018 si este certificate cu discul de platina in SUA. Piesele “I’m a Mess” si “Meant to Be” au fost hit-uri globale, “Meant to Be” ramanand pe primul loc in Billboard Hot Country Songs pentru 50 de saptamani, record absolut pentru o cantareata. Bebe Rexha a fost nominalizata pentru Grammy la categoria Best Country Duo/Group Performance in 2019, dar si pentru Best New Artist. Pana acum, ea a acumulat peste 4 miliarde de vizualizari pe YouTube si peste 12 miliarde stream-uri pe platformele de streaming.

Topic a ajuns pe primul loc pe iTunes, Shazam, dar si in alte topuri. Doar piesa “Breaking Me”, impreuna cu A7S, a acumulat peste 1 miliard de stream-uri pe toate platformele. Producatorul a primit 28 de certificari cu discuri de aur si de platina in mai multe tari din lume, iar la Billboard Music Award 2021 a fost finalist cu “Breaking Me” la categoria top dance/electronic song. Inainte, a mai fost nominalizat si la the MTV Europe Music Awards 2016, Teen Choice Awards 2018, cat si la galele radio-urilor din Europa, Los40 din Spania, 1 Live Krone din Germania si Fun Radio din Franta.

Topic a declarat ca a ales-o pe Bebe Rexha, pentru ca piesa avea nevoie de o femeie cu o voce puternica, iar Bebe a fost primul artist care i-a venit in minte.

Cu ritmul dansant și vocea catchy, piesa are un build-up continuu, iar punctul culminant este in timpul refrenului. “Boom boom boom” va ramane, cu siguranta, o perioada de timp in mintea ascultatorului, fiind o piesa ce va fi cu siguranta pe repeat.

Păreri?

Comentarii