DJ SNAKE și MALAA fac echipă și lansează piesa explozivă - „RING THE ALARM"
2021-07-23 19:13:00

Producătorul câștigător de multi-platină, DJ Snake, face echipă cu misteriosul DJ francez și producător, Malaa, pentru noul single „Ring The Alarm.” Cei doi artiști aduc lumii un single ideal pentru dansat, ce poate fi considerat un imn pentru festivaluri, stadioane și nu numai.

Piesa vine în urma anunțului că cei doi artiști își vor uni forțele pentru un mini turneu în America de Nord, b2b, ce va începe pe 29 iulie în Chicago, IL, și se va termina în Oakland, CA în octombrie. Turul din 2021 include și o oprire la legendarul festival de muzică electronica din California de Sud, Hard Summer în august.

DJ Snake și-a făcut debutul în 2016 cu Encore, un album ce a ajuns pe prima poziție în topul Billboard Top Dance/Electronic Albums și a debutat în top zece la nivel global. De când a câștigat de discul de platina pentru hit-ul „Let Me Love You” ft. Justin Bieber, DJ Snake a triumfat cu hituri colosale precum „You Know You Like It” (cu AlunaGeorge), „Lean On” (cu Major Lazer, featuring MØ), și „Taki Taki” ft. Selena Gomez, Ozuna & Cardi B. Al doilea album, Carte Blanche, a fost lansat în iulie 2019 și a ajuns pe primul loc în topul Billboard US Top Dance/Electronic Albums chart. DJ Snake este recunoscut acum drept unul dintre cei doi artiști dance din lume care să aibă trei piese ce au strans peste un miliard de stream-uri pe Spotify.

DJ-ul și producătorul Malaa și-a îmbrățișat identitatea învăluită de când a debutat pe scenă în 2015 și își păstrează anonimatul prin intermediul personajului pe care îl joacă și prin lansările de mixuri, intitulate „WhoIsMalaa”. Împreună cu fluxul său constant de lansări, Illegal Mixtapes și NO REDEMPTION (Tchami x Malaa), proiectul Malaa este bine cunoscut pentru remixuri ce includ „Oh Me Oh My (feat. Travis Scott, Migos, GASHI),” „Mind (feat. Kai)” pentru Major Lazer și Tchami’s “Afterlife (feat. Stacy Barthe)”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *