Dj Sava si Raluka duc “Aroma” Romaniei, in India!

Dupa ce au avut parte de concerte toata toamna ce a luat sfarsit, prin intreaga tara, dar si prin Europa, Dj Sava si Raluka au parte de o iarna la fel de plina, iar inceputul anului ce se apropie cu pasi repezi ii prinde pe cei 2 intr-un turneu in a doua cea mai populata tara din lume, India.

Dj Sava si Raluka vor sustine o serie de concerte incendiare, din care nu vor lipsi hiturile “September”, “I Like (The Trumpet)”, “Love you”, dar si recentele hituri “Aroma”, “Aer”, care beneficiaza de variante in limba engleza.

Milioanele de vizualizari ale pieselor lansate de catre Dj Sava si Raluka se vor transforma in milioane de spectatori care vor fi prezenti la concertele din New Delhi, Mumbai, Bengaluru, dar si din multe alte orase.

Fie ca vorbim despre piese pop, clubbing, house sau dance, muzica lansata de catre celebrul dj a cucerit cele mai importante scene din intreaga lume. In plus, oriunde este vorba de muzica electronica, Dj Sava este oricand invitat, drept dovada sunt numeroasele participari la festivaluri de acest gen.

Comentarii