DJ SAVA și Dayana lansează „Calling For You"
2021-09-12 12:23:17

„Calling For You” este numele single-ului pe care DJ SAVA îl lansează alături de Dayana. Așa cum ne-a obișnuit, DJ-ul vine cu o piesă fresh, pe beat-uri dance, ce te captează încă de la primele acorduri. „Calling For You” este compus de către Cătălin Tamazlicaru alături de Alex Antonescu și DJ SAVA, iar clipul completează prin imagini bold povestea din spatele versurilor.

„Colaborarea cu Dayana a fost un perfect match ca să zic așa pentru această piesă. Mi-a plăcut foarte mult energia ei și timbrul vocal. Cred că are foarte mult potențial, iar în momentul în care am auzit-o fredonând refrenul piesei «Calling For You», am fost convins că vocea ei completează cel mai bine mood-ul piesei”, povestește DJ SAVA.

„Mă bucur tare că lansez o piesă alături de DJ SAVA, iar prin prisma acestui proiect muzical, am avut ocazia să cunosc niște oameni minunați. Sper să mai lucrăm în viitor, iar piesa sper să se bucure de succesul pe care îl merită”, povestește Dayana.

DJ SAVA a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. Dj-ul a lansat hituri precum „I Like The Trumpet”, „Aroma” și Love You” (alături de Raluka), „Bailando” (alături de Hevito), „Love in Dubai” (alături de Faydee), „I Loved You” (alături de Irina Rimes), „Dulce Amar (alături de Alina Eremia), „Tenerife (alături de Misha), „Coco Bongo” (alături de Olga Verbițchi), care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare. Alături de Sore a lansat „I’m Gonna Miss You”, un single cu versuri în limba engleză, cu beat-uri nostalgice și un refren ce rămâne întipărit în minte, iar recent a adus „Playa Paraiso” în playlisturi.

Diana Sturza a.k.a Dayana este o artistă din Chișinău care de-a lungul timpului a participat la numeroase concursuri și emisiuni și a cucerit publicul prin talentul și nonconformismul său. Abordarea îndrăzneață a tinerei compozitoare îmbină atitudinea sa cu sound-ul fresh și ritmurile funk tropicale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *