Dj Sava, Claudio Cristo & J. Yolo - Africa (videoclip nou)
2014-09-06 20:31:40

Dj sava lanseaza alaturi de Claudio Cristo si J. Yolo – “AFRICA”.

Piesa “Africa” este o compozitie J. Yolo si Dj Sava, iar videoclipul are ca regizor pe Alex Ceausu si ne aduce mai aproape peisajul plin de culoare si veselie al continentului african.

Dj Sava si J. Yolo nu se afla la prima colaborare de succes, dovada fiind hituri precum “Money Maker” sau “Free” lansate de catre cei doi pana acum.

“A fost o vara calduroasa, chill si trebuie sa pastram mood-ul asta si la inceputul toamnei. Colaborez cu J. Yolo si Claudio de mult timp si deja pot spune ca suntem o familie muzicala. Cu toate acestea, “Africa” nu este single-ul meu oficial. “, povesteste Dj Sava.

Dj Sava va continua colaborarea cu Raluka si pregateste o noua surpriza muzicala, dupa ce cei doi artisti au reluat celebrul feat prin hiturile “Aroma” si “Aer”, lansate alaturi de Connect-R. Sava este nominalizat in cadrul premiilor Romanian Music Awards, la categoriile Best Dance si Best Dj si la Media Music Awards la categoria Fans Like Awards. Artistul se va afla pe scena din Sibiu, pe 18 septembrie, unde va oferi un show memorabil publicului prezent.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *