Dj Rynno & Sylvia – Cine esti (single nou)

DJ Rynno si Sylvia cunosc cu siguranta reteta pentru hituri, dovedindu-ne asta de-a lungul timpului, iar piesa proaspat lansata, “Cine esti”, cu ritm si versuri molipsitoare, nu va fi exceptie de la regula si ne va face sa o fredonam la nesfarsit.

Cu totii am intalnit persoane care ne-au promis dragoste si sustinere, care ne-au incurajat si ne-au coplesit cu promisiuni si ne-au facut sa visam departe. Insa, intr-o zi, luandu-ne prin surprindere, visele ne-au fost spulberate, iar dragostea si promisiunile s-au transformat in dezamagiri si lacrimi de durere.

“Cine esti” rezuma perfect astfel de experiente, versurile sunt inspirate din viata reala, sincere, directe, dar reusesc sa transmita si un vibe melodios gratie vocii senzuale a Sylviei.

Piesa combina astfel in mod armonios un mesaj sincer, un ritm indraznet cu efecte atent plasate si o voce calda, dar cu inflexiuni bine determinate marca Sylvia.

Noul single, “Cine esti” este semnat de Phelipe, fiind o coproductie Roton si Sprint Media, si se bucura de un lyric video realizat de NGM, versurile sunt scrise de catre Emanuela Oancea, Aurel Filip, iar de orchestratie s-au ocupat Marius Dobre, Florin Buzea, Razvan Matache, Sorin Costache.

Va place?

Comentarii